Bochkor 6x

2024.05.08. 12:45

Nagy bejelentést tett a Tankcsapda Bochkor Gábor születésnapi turnéján Debrecenben – fotókkal, videóval

Bochkor Gábor a 60., a Tankcsapda pedig 35. születésnapját ünnepli ebben az évben. A rádiós ünnepi turnéja során megállóhelyének tűzte ki Debrecent is, ahol betekintést nyerhettünk a cívisvárosi rockzenekar idei Campus Fesztiválra tervezett műsorába.

Balogh Efraim

Bochkor Gábor (középen) születésnapi turnéja során Debrecenben járt szerda reggel, műsorában két dalt is előadott a Tankcsapda

Forrás: Molnár Péter

Május 6-án indult el Bochkor Gábor születésnapi turnéja. A népszerű rádiós és csapata öt városba látogat el a roadshow során: hétfőn Szombathelyen, kedden Győrben, szerdán pedig Debrecenben, a Kishegyesi út és az István út sarkán ébresztették hallgatóikat és a lakosokat (a további két helyszín Szeged és Pécs lesznek). Amellett, hogy számtalan ajándékot osztogattak, és nyereményjátékokra invitálták a rajongókat, az esemény üde színfoltját a Tankcsapda együttes adta meg, akik két ízben is felléptek 8 és 10 óra között. Egyébként a szerdai napra is együtt hangolódott a rádiós és a zenekar, ugyanis Fejes Tamás fogadta előző este.

Haon, Debrecen, Bochkor Gábor, Tankcsapda, Campus Fesztivál 2024
Bochkor Gábor Debrecenben járt születésnapi turnéja során, és szelfizett is a rajongókkal 
Forrás:  Molnár Péter

Akusztikus koncertet is ad majd a Tankcsapda az idei Campus Fesztiválon

Noha Lukács Laciékról joggal asszociálunk a kőkemény rockra és a „zúzós” gitárszólókra, ezúttal akusztikus formában adták elő az Adjon az ég és a Nem kell semmi című dalaikat. Emellett bejelentették, hogy a 2024-es Campus Fesztivál rendhagyó lesz az idén 35 éves Tankcsapda számára, mivel 

háromszor is fel fognak lépni, különböző színpadokon: július 24-én a legsikeresebb dalaikból készült összeállítást játsszák el, július 25-én a kissé elfeledett dalokat (úgynevezett „B-oldal műsor”), július 27-én pedig akusztikus koncertet adnak majd – ebből alább láthatnak részleteket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában