Kéktúra

2024.05.09. 16:15

Újra elindul a Létavértesi Erdőspusztai-Kék Teljesítménytúra!

Turóczi Barnabás

Az esemény immáron tizenhetedik alkalommal kerül megrendezésre

Forrás: Illusztráció/MW-archív

A LÉTAFIT SE szervezésében május 17-én és 18-án immár tizenhetedik alkalommal kerül megrendezésre az Erdőspusztai Kék Teljesítménytúra.

Egy túra kivételével – ez az „EpKÉK 30B”- a rajt- és célállomás: Létavértes Sportcentrum, Debreceni u.1. szám lesz.

Május 17-én, pénteken lesz a 10 kilométeres éjszakai túra. A messzebbről érkezőknek saját felszereléshez sátorhelyet biztosítanak. Május 18-án, szombaton reggel 7-től rajtolnak a megszokott a 10, 20, 30A és 40 kilométeres gyalogtúrák, illetve a 60 kilométeres távú kerékpáros túra is.

Szintén május 18-án, a tavalyi sikernek köszönhetően, ismét lesz tájékozódási csapatverseny, továbbá egy új, 30 km-es távú „EpKÉK 30B” túra, mely Debrecenből indul Létavértesre (de nem körtúra!). Mint minden alkalommal most is szívélyes vendégszeretettel, élő zenével, egy tál meleg étellel várják a túrára jelentkezőket. 

Az előregisztráció kötelező, május 16-án 22 óráig lehetséges! Ennek nyomtatványa, valamint bővebb információ elérhető az egyesület honlapján.

Bertóthy Tamás elnök jelezte, hogy októberben az ínyencek számára egy érdekes új teljesítménytúrát terveznek az Ér partjára, a Cserekertbe.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában