Közösen ünnepeltek

2024.05.12. 13:58

20 éves lett a sámsoni közösségi élet egyik legfontosabb klubja

Az Őszirózsa Nyugdíjas Klubot

Dandé Melinda

20 éves fennállását ünnepelte a martinkai Őszirózsa Nyugdíjas Klub

Forrás: Dandé Melinda

Hajdúsámson közösségi életének egyik meghatározó klubját, a martinkai Őszirózsa Nyugdíjas Klubot ünnepelték a városrészi közösségi háznál. Az eseményre a település többi nyugdíjasklubját is meghívták.

- Az Őszirózsa Nyugdíjas Klub 20 éve, hogy megalakult, melyre büszkék vagyunk és hálásak, hogy vannak nekünk. Köszönöm Balogh Lászlóné vezetőnek, hogy kitartóan és önzetlenül összefogja a csapatot, mindig számíthatunk a tagokra rendezvényeinken, programjainkon. Tudásukat, bölcsességüket, tanácsukat szeretettel hallgatjuk és fogadjuk – hangzott el Antal Szabolcs polgármester köszöntőjében.

20 éves fennállását ünnepelte a martinkai Őszirózsa Nyugdíjas Klub
Antal Szabolcs polgármester, Balogh Lászlóné klubvezető és Tasó László országgyűlési képviselő a rendsezvényen
Forrás: Dandé Melinda

Az összejövetelen Tasó László országgyűlési képviselő is részt vett, aki gratulált Hajdúsámsonnak, hogy ilyen értékes kis közössége van, és ezt meg kell becsülni a mai világban. Molnár Lászlóné, a Hajdú-Bihar Vármegyei Nyugdíjas Szövetség elnöke is ünnepi köszöntőt mondott, hiszen hosszú évek óta figyelemmel kíséri a klub életét, és a rendezvényekre, programokra állandó meghívott.

A szülinapozáson a torta és a mulatság sem maradhatott el.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában