Nagyszerű verseny volt!

2024.05.03. 12:29

Salakmotor: a debreceni selejtező győztese a versenyen kívül a magyar lányokról és a gulyáslevesről is áradozott

Anders Thomsen ígérte, hogy hamarosan visszatér; a Speedwolf ügyvezetője is elégedetten értékelt.

Tóth Huba Elemér

Thorssel, Thomsen és Woryna a dobogón

Forrás: Tóth Huba

Mint portálunk beszámolt róla, Anders Thomsen győzelmével ért véget a május 1-jei salakmotoros SEC-selejtező. A dán vaspapucsos hibátlanul zárt az élen, megelőzve a svéd Jacob Thorssellt, a dobogó alsó fokára pedig a lengyel Kacper Woryna állhatott fel. A pódiumon állva önfeledten ünnepeltek a versenyzők, akik teljesítménye előtt tisztelegve, a hangulatot még inkább fokozva a közönség vastapssal jutalmazott.

A győztes salakmotoros otthonosan érezte magát

A pezsgőzésnél Thomsen pedig meghúzta a váratlant, és még a Piruett táncosait is meglocsolta. A ceremóniát követően a klasszisokkal rengetegen fotózkodtak, rendkívül népszerűek voltak a rajongók körében.

Anders Thomsen a Haonnak először arról beszélt, hogy mindig szívesen ad egy-egy autogramot a szurkolóknak. A dán sportoló reméli, hogy például a mostani verseny után is sokan próbálják majd ki a salakmotorozást. – Vannak magyar szerelőim is, az országban már voltam jó párszor. 

Nagyon ízlik a gulyáslevest, a magyar lányok csodálatosak, Debrecenben pedig mindig jó salakmotorverseny van. Örülök, hogy elértem a célomat, és továbbjutottam, összességében nézve kiválóan sikerült ez a nap.

– Most ezt még megünneplem, majd a következő feladataimra fókuszálok – nyilatkozta Anders Thomsen, aki azt üzente a cívisvárosi szurkolóknak, hogy fantasztikusak, és megígérte, hamarosan visszatér.

A debreceni verseny szervezője elégedett

Baráth Norbert, a Speedwolf Sportszervező Nonprofit Kft. ügyvezetője úgy érzi, hogy a SEC-selejtező kiváló felvezetése lesz a Debrecenben nyolc nemzetközi versenyt tartalmazó szezonnak. – Kijelenthető, hogy az év első eseménye jól sikerült. Bár volt egy-két apró hiányosság, azokon igyekszünk majd a folytatásban javítani. Voltak nagyon jó futamok, a pálya talajára vonatkozóan akarunk még néhány változtatást eszközölni. 

Nagyjából minden a tervek szerint alakult, erre a következő versenyen, május 20-án még egy lapáttal rá szeretnénk tenni

– fogalmazott.

Baráth Norbert a Haonnak arról is beszélt, hogy vaspapucsos is jelezte felé, mennyire szeretik a cívisvárost, és ez nagy pozitívum. Az ügyvezető bízik benne, hogy Magosi Norbert idén nem marad futamgyőzelem nélkül. 

Most nagyon kevés hiányzott neki az elsőséghez. Reménykedtem, szurkoltam neki, hogy meglegyen, de végül sajnos nem jött össze. Azonban ami most elmaradt, hiszem, hogy nem sokára megvalósulhat

 – tette hozzá Baráth Norbert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában