Labdarúgás

2024.05.01. 06:00

A 0–0 ellenére Spitzmüller István kislánya ezt a napot még sokáig emlegetni fogja

Spitzmüller Lana a nyolcadik születésnapját ünnepelte, amely alkalomból elvégezhette a kezdőrúgást.

Haon.hu

Spitzmüller István kislányának valamennyi DEAC-játékos boldog születésnapot kívánt

Forrás: DEAC

Nem született gól a DEAC és a Cigánd vasárnapi mérkőzésén az NB III. Északkeleti csoportjának 26. fordulójában. Bár a házigazdáknak több lehetőségük is volt, mégsem sikerült betalálniuk a cigándiak kapujába, olvasható a deac.hu-n. A döntetlen nem rossz eredmény a bajnokság második helyezettje ellen, ám hazai pálya okán, és a játék képe alapján természetesen van hiányérzet az egyetemistákban.

Nagy születésnapi ajándék volt

Az összecsapás előtt a segédedző, Spitzmüller István kislánya, Lana végezte el a kezdőrúgást, aki most ünnepelte 8. születésnapját.

– Természetesen óriási élmény volt a kislányunknak és nekünk, szülőknek is ez az esemény – mondta a tréner. 

Kérdeztem tőle a bevonulás előtt, hogy izgul-e, és azt mondta: jaj, Apa, nagyon! Sándor Tobe a kedvence a csapatból, ezért esett rá a választás, hogy őt fogja kikísérni a pályára. Kicsit aggódtunk, mert Tobe egy ideje négy begyűjtött sárga lappal futballozik és féltünk, nehogy ez előtt a találkozó előtt kapja meg az ötödiket, ami eltiltást von maga után. Ebben az esetben Korhut Misi lett volna a „beugró”. Nagy esemény volt ez neki, a játékvezetők headsetjétől kezdve mindent megfigyelt, és szinte egész nap erről beszélt

 – idézte fel a történteket Spitzmüller István, aki természetesen a mérkőzésről is elmondta a véleményét. 

A helyzetkihasználáson kötelező javítani

– Úgy vélem, amit szerettünk volna a csapattól látni, azt megkaptuk, hiszen a játék minősége rendben volt. A két belső védőnk szinte esélyt sem adott az erőcsatáraiknak, ellenben mi sokszor feltűntünk a kapujuk előtt, lőttünk távolról, a tizenhatoson belülről, és fejeltünk a kapu torkából is, ám sajnos nem tudtunk betalálni. A jövőben az lesz a dolgunk a szakmai stáb tagjaival, hogy valahogy javítsunk a helyzetkihasználásunkon. Meg kell találnunk ennek a módját, és akkor még eredményesebbek lehetünk – nyilatkozta a klub honlapjának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában