Bulvár-celeb

2021.05.01. 08:04

Ide megy a pandémia után Szulák Andrea nyaralni

Szulák Andrea is alig várja, hogy végre visszaálljon a rend és szabadon élhesse az életét.

Forrás: Ripost / Szabolcs László

Szulák Andrea egyre nehezebben viseli a bezártságot, de a biztonságát sokkal többre tartja, így még egy kis türelemre intette magát. A színésznő megkapta az első oltását, és egyre többet gondol arra, hogy nyáron talán már ismét munkába állhat. Andrea a Ripostnak elárulta, hova vezet majd az első útja, amint a szabályozások teljes mértékben engedik.

„A próbákra szaladnék lobogó hajjal! Egy fantasztikus próbaidőszak közepébe köpött bele ez a pandémia. Elkezdtünk egy új darabot próbálni a Budapesti Operettszínházban, ami nagy szerelem, hihetetlen szellemi habfürdő számomra, csodálatos alkotó társakkal” – kezdte Andrea, aki utazni is nagyon szeret, de megváltozott számára a fontossági sorrend a koronavírus alatt.

„Az utazás is nagy szenvedélyem, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem ordít utánam a tengerpart!

Általában bárhol, bármikor szívesen süttetném magam egy tengerparton, de most már inkább csinálnék valami mást! Hedonista lány vagyok, szeretem az életet, de csak jó emberek között létezem, velük érzem jól magam… Igen, az első utam a Nine próbára vinne, aztán egy másikra, szintén az Operettbe, ugyanis az egyik legkedvesebb szerepemet újból rám osztották a Hegedűs a háztetőn című darabban, ami csodálatos, hatalmas elismerés! Ezt a szerepet 15 évvel ezelőtt Győrben játszottam, most pedig ismét megkapom és Budapesten adhatom elő. Ez nagy ajándék a sorstól” – fejezte be Szulák Andrea.

A teljes interjút a Ripost 7 hetilapban olvashatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!