konfliktus

2020.11.11. 16:46

Meghan és Harry megint kapott egy jó nagy pofont a királyi családtól

A herceg szeretett volna lélekben Angliában lenni, de a családtól egy szép kövér nemet kapott.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex, (L) and Meghan, Duchess of Sussex arrive to attend the annual Commonwealth Service at Westminster Abbey in London on March 09, 2020. - Britain's Queen Elizabeth II has been the Head of the Commonwealth throughout her reign. Organised by the Royal Commonwealth Society, the Service is the largest annual inter-faith gathering in the United Kingdom. (Photo by Tolga AKMEN / AFP)

Forrás: Tolga AKMEN / AFP

Fotó: AFP

A hétvégén tartották Angliában az első világháborúban szolgáló katonákra való megemlékezést, ilyenkor a brit királyi család összes prominens tagja megjelenik a központi rendezvényeken. Harry herceg a koronavírus-járvány miatt nem utazott haza Los Angelesből, de küldött egy emailt a Buckingham-palotába, hogy a nevében is helyezzenek el egy koszorút az egyik emlékhelyen – írja a Ripost.

Ezt azonban a II. Erzsébet megtagadta, mondván már nem tartozik a család kiemelt tagjai közé, így a megemlékezésen nincs helye. Ha szeretne, akkor tisztelegjen maga az elesett katonák emléke előtt.

Ez hatalmas pofon Harrynek, ugyanis 10 évig volt a hadsereg tagja, és lelkileg nagyon fontos neki ez a nap.

Így a királynő javaslatát követve, Meghannal karöltve kilátogattak a Los Angeles-i katonai temetőbe, és megkoszorúztak egy emlékszobrot, illetve a saját kertjükből szedett virágokat helyeztek több katona sírjára is.

Borítókép: Harry és Meghan 2020 márciusában Londonban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!