Bulvár, celeb

2009.01.02. 14:51

Ördög Nóra különös házassága

<p>Ördög Nóra kollégái talán tudják: mi vezetett a házassághoz és a váláshoz.</p>

Egy döbbenetes szakítással búcsúztatta az évet a sztárvilág: Ördög Nóra (28) és Rubin Kristóf (33) házassága gyorsabban ment tönkre, minthogy hozzászoktunk volna a gondolathoz, hogy az RTL Klub csinos műsorvezetőnője egyáltalán házas.

Ráadásul sokan még azt sem értették igazán, hogy a pár miért is házasodott öszsze négy hónappal ezelőtt, hiszen nyilvánosan a két fiatal mézesmázosan beszélt egymással, információink szerint a producerként dolgozó fiatalember igazi nőcsábász hírében áll. Bennfenteseink szerint határozottan megnézte és kinézte magának a csatornánál dolgozó dekoratív hölgyeket.

Vajon Ördög Nóra mennyire volt tisztában kedvese viselt dolgaival, és ha igen, miért ment bele a Jánoshegyen megtartott esküvőbe? A kollégáknak erre van is egy válaszuk.

– Nóri egy királylány, élete álma egy pompás lagzi volt. Gyönyörű ruhában, különleges helyszínen akarta kimondani a boldogító igent. Az, mondjuk, hírlett előtte, hogy nem teljesen van rendben Kristóffal való kapcsolata, de Nóra bízott abban, hogy az esküvő elrendezi a dolgokat – súgták meg informátoraink.

Ám úgy tűnik, az ifjú férjet nem hatotta meg a fogadalom. Ezek után persze egyáltalán nem meglepő, hogy amikor Ördög Nóra megtalálta az igaz szerelmet a fotós Nánási Pál személyében, azonnal a szívére hallgatott, hisz mi is tartotta volna ott az éveken át hűtlen férje mellett?

Forrás: blikk.hu

  • Ördög Nóra a fotóst szereti

  • Ördög Nóra megszólalt

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!