Bulvár

2018.10.31. 14:05

11 sztár, aki egykor hajléktalanként is élt

A hírességek élete kívülről nézve tökéletesnek tűnik: azt csinálják, amit szeretnek, és ezzel közben egy vagyont szednek össze. Viszont néhányan közülük az élet küzdelmesebb oldalát is megtapasztalták.

A hírességek élete kívülről nézve tökéletesnek tűnik: azt csinálják, amit szeretnek, és ezzel közben egy vagyont szednek össze. Viszont néhányan közülük az élet küzdelmesebb oldalát is megtapasztalták.

11. Jim Carrey

Amikor Jim Carrey édesapja elveszítette az állását és a közös otthonukat, a család egy Volkswagen-kisbuszba költözött, amivel aztán Kanada különböző parkolóit járták. Carrey 16 éves korában abbahagyta az iskolát, hogy családját támogassa: hírességeket utánzott és stand-up fellépéseket vállalt.

A színész később elmondta, szerinte ebben a pénzügyileg nehéz időszakban sikerült fejlesztenie a humorérzékén. Nem adta fel, és végül meg sem állt a csúcsig.

10. Halle Berry

Berry húszas éveinek elején Chicagóba költözött, hogy beindítsa színészkarrierjét. Azonban elfogyott a pénze, és az édesanyja sem segített rajta. Mivel tető sem volt a feje fölött, kisvártatva egy hajléktalanszállón találta magát.

Berry szerint ez életének egy igen kemény szakasza volt, de így megtanulta, hogy lássa el saját magát, és hogy vegye sorsát a saját kezébe.

9. Jennifer Lopez

Lopez tizennyolc éves korában úgy összeveszett az anyjával tánckarrierje miatt, hogy egy ideig egy táncstúdió kanapéján kellett aludnia.

Néhány hónappal később Európában kapott táncos állást, amikor pedig visszatért, Los Angelesbe költözött. Itt aztán elnyert egy táncszerepet az In Living Color című tévésorozatban. Ja, és mindez egyetlen éven belül történt.

8. Harry Houdini

A magyar származású bűvész koldult, újságot árult és cipőt is pucolt nyolcéves korában. Bűvészi oldala már ekkor is megmutatkozott: koldulás után párszor a hajába rejtette az aprópénzt, majd arra kérte anyját, rázza meg őt. Varázslat!

Tizenkét évesen aztán otthagyta a házukat, és egy évet egyedül töltött, erről az időszakról azonban semmit sem tudni. Miután hazaért, többek között futárként és fotósasszisztensként és dolgozott. A Houdini művésznevet tizenhét éves korában vette fel, ekkortól kezdve vállalt színpadi fellépéseket is.

7. Charlie Chaplin

Nem könnyű olyan embert találni a Földön, aki ne hallott volna már Chaplinről. Azt viszont valószínűleg milliók nem tudják, hogy tízéves korában Chaplin apja elhunyt az alkohol miatt, anyját pedig elmegyógyintézetben helyezték el.

Tizennégy évesen egyedül maradt, az utcákon aludt, és élelem után kutatott. Az egyetlen menedéket a komédia jelentette számára. Végül ő lett a világ első komikusa, akit szinte mindenki imádott.

6. Steve Harvey

Steve Harvey nem csupán arról ismert, hogy rosszul hirdette ki a 2016-os Miss Universe győztesét: tévés vetélkedők műsorvezetőjeként tevékenykedik, és hihetetlenül népszerű az emberek körében. A hírnévhez vezető útja viszont nem volt túl sima. Ő is komikusként kezdte a nyolcvanas évek végén, aztán később elvált feleségétől, és gyerektartást kellett fizetnie két gyermeke után, ami miatt saját Ford Tempójába kellett költöznie.

Három évig élt az autóban, hotelfürdőszobákban, medencék zuhanyzóinál és benzinkutak mosdójában tisztálkodott, míg végül meghívták az Showtime at the Apollo nevű zenés tévéshow-ba, innen pedig nem volt megállás felfelé. Harvey vagyona ma mintegy 140 millió dollár, és nem csak egy autója van. Viszont már nem bennük él.

5. Michael Oher

Michael Oner NFL-sztárnak összesen tizenegy testvére van. Édesanyja drogfüggő volt, édesapja ki-be járt a börtönből. Oner gyakran került nevelőszülőkhöz, és sokszor volt hajléktalan, első kilenc diákévében pedig tizenegy különböző iskolában is megfordult. Aztán tizenhat éves korában olyan családhoz került, ahol a szülők egy évvel a később a gyámságot is vállalták.

Már kiskorában sikeres amerikaifocista volt, később pedig az egyik legígéretesebb tehetség lett belőle Tennessee-ben. A gyerekkori szenvedésekért számos díj, bajnoki cím, hírnév és elismerés lett a jutalma. Életéről A szív bajnokai címmel film is készült.

4. Hilary Swank

Hilary Swank lakókocsiparkban nőtt fel, de egy ideig ő és édesanyja autóban és egy üres házban is lakott. Az ingatlant családi barátok árulták, és megengedték nekik, hogy éjszakánként ott aludjanak, nappal viszont a vevőjelöltek érkezése miatt menniük kellett.

Swank harmincéves koráig két Oscar-díjat is nyert, nagyjából 40 millió dolláros vagyona van, mégis minden nap metrózik.

3. Daniel Craig

Daniel Craig sem volt mindig gazdag és híres. Régebben pincérként dolgozott, és néhányszor előfordult, hogy a parkban aludt egy padon.

A kemény munkának és az elkötelezettségének köszönhetően végül megvalósította álmát.

2. Ella Fitzgerald

Fitzgerald 15 éves korában elveszítette édesanyját, mostohaapja pedig rendszeresen bántalmazta. Ella otthagyta őt, és a maffiával kezdett dolgozni, nem sokkal később viszont elfogta őt a rendőrség, és lányok javítóintézetébe küldték. Aztán végül innen is megszökött, majd egy ideig hajléktalanként tengette mindennapjait.

1981-ben Ronald Reagan elnöknek énekelt, 13 Grammy-díjat nyert, és rangos kitüntetéseket is átvehetett, egyszóval sikert sikerre halmozott pályafutása során.

1. Chris Pratt

Mindenki kedvenc „Űrlordja” tizenhét évesen hagyta ott a sulit, és kuponokat kezdett árulni. Két év múlva elfogadta egy barátja ajánlatát, ami egy csak odaútra szóló jegy volt Hawaii-ra. Hawaii-nál pedig nincs ideálisabb arra, hogy hajléktalanként éljen az ember.

Élvezték az életet, csak annyit dolgoztak, hogy fedezni tudják az üzemanyagköltségeket, az élelmet és a horgászfelszerelést. Pratt pincérként vállalt munkát, de egy rendezői debütálás előtt álló színésznő kiszúrta őt, és felkérte, hogy szerepeljen új filmjében. A végeredmény: egy színészi karrier, ami még mindig felfelé ível.

Forrás: Bright Side


[related-post post_id="4034079"]

[related-post post_id="4032793"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!