Boldogító igen

2019.12.03. 20:22

Ázsiába is követte szerelmét

Dzsudzsák korábbi csapattársa lett a szépségkirálynő párja.

Brazíliában mondta ki a boldogító igent a magyar szépségkirálynő, Mihályfi Liza és focista párja, Myke Ramos, aki az elmúlt évben Dzsudzsák Balázs csapattársa volt – számolt be róla a Bors. Két éve találkozott először, és négy hónap után össze is költözött az akkoriban Szombathelyen focizó brazil párjával a Miss Hungary Tini és a Miss Eurázsia korábbi nyertese, Mihályfi Liza. „Egy közös barát által ismerkedtünk meg, onnantól szinte minden hétvégét együtt töltöttünk. Előbb Szombathelyen, majd Budapesten éltünk, mielőtt Myke az Arab Emírségekből kapott ajánlatot” – idézte fel a Borsnak Liza, aki követte szerelmét Ázsiába, ahol a brazil az elmúlt egy évben Dzsudzsák Balázs csapattársa volt, sőt a mai napig tartják a kapcsolatot.

Fotó: borsonline.hu

Myke Ramos jelenleg keresztszalag-szakadásból lábadozik Brazíliában, de szerződése a MTK-hoz köti 2021-ig. „Myke a rehabilitációjával foglalkozik, én sminkelek, illetve nyelvet tanulok. A letelepedés­ről még komolyabban nem beszéltünk, attól függ, megyünk-e olyan országba a foci miatt, ami megtetszik” – tette hozzá Liza.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!