Három sportágban versenyeznek

2019.06.14. 17:13

„Magyarország diákolimpiai bajnoka” címért lépnek pályára a fiatalok

Hétfőtől négy napon keresztül küzdenek meg a helyezésekért a fiatalok Debrecenben.

A 2018/2019. tanév Kis Iskolák Sportversenye Diákolimpia Országos Döntőjét június 17-20. között rendezik meg az Oláh Gábor Utcai Sportcentrum, valamint a Debreceni Szakképzési Centrum Mechwart András Gépipari és Informatikai Szakgimnázium tornacsarnokában. Az eseményen az I-IV. korcsoport versenyzői mérik össze tudásukat atlétika, kézilabda és labdarúgás sportágakban, hogy a küzdelem végén a legjobbak megszerezzék a „Magyarország diákolimpiai bajnoka” címet.

A rendezvény házigazdái, a Magyar Diáksport Szövetség és a Hajdú-Bihar Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület. Az ünnepélyes megnyitó hétfőn 19 órától lesz az Oláh Gábor Utcai Sportcentrumban (4032 Debrecen, Oláh Gábor utca 5.). A megnyitó ünnepségen részt vesz és beszédet mond, Komolay Szabolcs Debrecen Megyei Jogú Város alpolgármestere Erdős Dániel Magyar Diáksport Szövetség ügyvezető igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!