Örökbefogadásra várnak

2019.05.07. 13:05

Szerető gazdira és biztonságra vágynak

Az állatvédők továbbra is várják a gazdik jelentkezését.

Fotó: EÁÁ

Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő és örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat.

Az örökbefogadás egyik feltétele: ismerkedés legalább 2 alkalommal a kiválasztott állattal. A menhelyet a Mészáros Gergely-kert 0452/2 szám alatt találják. A családkereső állatok csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként 8 és 12 óra között látogathatók meg. Egyeztetés: az [email protected] e-mail-címen vagy a 06 20/402-4301-es telefonszámon. A menhely honlapja itt érhető el.

Fagyal egy nagyon különleges, 9 éves „úriember”. Csendes, nagyon nyugodt, nincs nagy mozgásigénye. Ragaszkodó, bújós természetű. Más kutyákkal jól kijön, de egyedüli kutyusnak is ajánljuk. Benti vagy kinti-benti tartással szeretnénk számára is találni egy családot, hogy idős korát ne egy ketrecben töltse.

Fagyal

Basedow 3 éves, fiatal kan, imádja az embereket, pórázon szépen sétál, tanulékony. Mindig osztja a puszikat, és kéri a simogatást. Az egyik szemét egy autóbaleset miatt élete végéig kezelni kell egy szemcseppel, amit naponta egyszer szükséges alkalmazni. Olyan családot keresünk számára, ahol a lakásba is beengedik, mert nagyon szeret az emberek közelében lenni.

Basedow

Alma 1,5 éves szuka, egy nagyon kedves, pusziosztó kutya. Aktív, pörgős, nagyon szeret sétálni, jutalomfalattal gyorsan tanul. Kinti-benti tartással keresünk számára gazdit.

Alma

Emmett 5 év körüli, drótszőrű vizsla, aktív, és nagy mozgásigényű. Figyelmes, gyorsan tanul, kiváló társ lehetne bármilyen sporthoz. Más kutyákkal jól kijön. Igazi vizsla jellem, bohókás, örül mindenkinek. Olyan családot keresünk számára, ahol rendszeresen eljárnának vele sétálni, kirándulni, illetve ahol beengednék a lakásba is. Szobában nem rombol.

Emmett

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!