ásó, kapa, nagyharang

2019.05.07. 16:18

Tűzijátékkal ünnepelték a legszebb menyasszonyokat

Első udvarhölgy lett a hajdúdorogi lány az országos versenyen.

Fotó: Olvasónk felvétele

Május másodikán 12 döntős lány közül választották ki az ország legszebb menyasszonyát, Miskolcon. Festői környezetben, korán kezdődött a nap az ország különböző pontjairól érkező menyasszonyoknak, hiszen a szépészeti csapat már a reggeli órákban megkezdte a lányok felkészítését a felvonulásokra. A leendő arák háromféle ruhában vonultak a zsűri elé: saját maguk által választott ruhában, egy kapott menyecske- és egy esküvői ruhában. A döntős lányok közül a Debrecenben élő Balogh Aliz első udvarhölgyként zárta az estét. – A kezdés előtt nagyon izgultam, majd’ kiugrott a szívem a helyéről. Viszont a menyecskeruhás bevonulás után teljesen megnyugodtam. Úgy néz ki, a hetes sorszám szerencsét hozott – mondta a 29 éves, szülésznőként dolgozó lány.

Jöhet a lagzi!

Aliz összebarátkozott versenytársaival, sőt van olyan lány, akivel mai napig tartják a kapcsolatot, de a többi arával sem volt rivalizálás, jól érezték magukat, és folyamatosan dicsérték egymást. Továbbá a készülődés alatt a vőlegények sem maradtak programok nélkül, ugyanis teszt-autóvezetéssel, koktélozással és gokartozással lepték meg őket a szervezők.

Fotó: Olvasónk felvétele

– Reménykedtem, hogy elérek valamilyen helyezést, de azt éreztem, hogy kicsit kilógok a sorból, amint végignéztem a gyönyörű lányokon. A párom volt az, akinek mindent köszönhetek: ő adott önbizalmat, és szerinte egyértelmű volt, hogy ott leszek a három legszebb menyasszony között – mosolygott Aliz. Majd hangsúlyozta, ez volt az első és utolsó (szépség)versenye, nagyon boldoggá tette ez az eredmény, most pedig már gőzerővel készül a saját esküvőjére.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!