Ügyes kamerák

2020.02.13. 17:04

Barátságos áron ért ide a Honor 9X okostelefon

Magyarországon is kapható 16 MP-es pop-up kamerával, 48 MP AI tripla kamerarendszerrel és 128 GB belső tárhellyel.

Forrás: Honor

16 MP-es pop-up kamera

Rejtett felugró kamerája nem foglal el helyet a kijelzőn, mégis azonnal készen áll a fotózásra. Szelfizésnél a kamera automatikusan, egy másodperc alatt felugrik, majd visszahúzódik, ha már nem fotóznak tovább, ezen kívül strapabíró, és akár 15 kg-os terhelést is elbír. A felugró kamera portrékészítésben is ügyes, az előlapi és hátlapi kamerán egyaránt elérhető 3D-s portrévilágítással.

48 MP-es AI tripla kamera

A hátlapi kamerarendszer egy 2 MP-es mélységélességet segítő kamerából, egy 48 MP-es főkamerából és egy 8 MP-es szuper széles látószögű kamerából áll. A 2 MP-es objektív segíti a pontos elválasztást a tárgyak széleinél, és ez felel a portrékért. A 48 MP-es főkamera 1/2„ szenzorral és tág, f/1,8-as rekesszel biztosítja a képminőséget, a 8 MP-es objektív pedig 120°-os látómezővel és intelligens torzítás-korrekcióval támogatja a képalkotást.

Mindemellett az AIS technológia (mesterséges intelligencia által vezérelt stabilizáció) támogatása gyenge fényviszonyok közt is jó minőségű fényképeket eredményez, az AI videó stabilizációnak köszönhetően pedig alkalmas menet közben is stabil, akadozásmentes 720p-s videók készítésére.

Csinosra sikerült az elő- és hátlap

A készülék előlapjának 91%-át elfoglaló, 6,59 hüvelykes LCD kijelző valóban zavartalan élményt nyújt például filmnézés közben, teljes kijelzős módban, amit a szelfikamera nyílása sem tör meg. A hátoldal kialakításának köszönhetően a fény tükröződésével egyedi, dinamikus X mintát hoz létre.

Az egy másodpercen belül felugró, 16 MP-es szelfikamerát, a 4000 mAh-s akkumulátort és a Kirin 710F nyolcmagos processzort 8,8 mm vékony készülékház rejti. A Honor 9X 4 GB RAM-mal és 128 GB belső tárhellyel érkezik, mely microSD kártyával akár 512 GB-ig bővíthető. Az eszköz oldalán található az ujjlenyomat-olvasó, alul pedig 3, 5mm jack csatlakozó.

A Honor 9X GPU Turbo 3.0 támogatásának köszönhetően játék közben is zavartalan élményben lehet része a felhasználónak optimális energiafogyasztás és teljesítmény mellett.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!