Magyarországon is van

2021.02.04. 06:00

Mi ez az új kütyü a Samsung Galaxy S21 5G mellett?

Az S21-es készülékek és kiegészítőik olyan okos megoldásokkal érkeznek, amelyek a felhasználók mindennapjait könnyítik meg.

Forrás: Samsung

A legkedveltebb készülékek egyaránt segítik az eligazodást a digitális és a valós közegben. Ilyen fejlesztés a Samsung Galaxy SmartTag is, amelyet a felhasználók

ráakaszthatnak kedvenc ingóságaikra, kulcstartójukra vagy táskájukra, hogy könnyedén megtalálhatják azokat a SmartThings Find szolgáltatással.

A kiegészítő bekapcsolása után az alkalmazáson keresztül csatlakozik az okostelefonra és innentől kezdve közel 1 évig követhető a helyzete. (A cserélhető elem ugyanis átlagosan 300 napos üzemidőt biztosít.)

Fordított esetben, ha eltűnne a telefon, a SmartTag dupla gombnyomásra értesítést küld rá, így segít a keresésben. A SmartTag akkor is megtalálható, ha nincs csatlakoztatva okostelefonhoz, ilyenkor Bluetooth jelek segítségével válik láthatóvá a közeli eszközök számára. A nyomkövetés mellett pedig számos funkció beállítható, így például

az okosotthon vezérlésében is alkalmazható távirányítóként.

A SmartTag tökéletes összhangban van a Galaxy S21 5G csúcsmobilokkal, amelyekkel a felhasználók folyamatosan aktívak maradhatnak az online közösségekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!