Jól jöhet

2020.12.20. 06:00

Új játékokat és nyereményeket hoz karácsonyra a Huawei AppGallery

A szerencséseknek okostelefon, okosóra és vezeték nélküli fülhallgató is járhat az appok letöltéséért.

Forrás: Dystopia: Contest of Heroes

Négy új, világszerte nagy népszerűségnek örvendő játékkal, a Conor McGregort is bevető Dystopia: Contest of Heroes-zal, a kertépítős Gardenscapes-szel, a Giblins Fantasy Builder kastélyépítős stratégiai játékkal és a gyermekeknek szóló LEGO DUPLO WORLD-el erősít az ünnepek előtt a Huawei alkalmazásboltja.

Mind a négy játék már elérhető az összesen több mint 96 ezer alkalmazást tartalmazó AppGallery-ben, amely most karácsonyi nyereményjátékra invitálja felhasználóit. A december 11-én indult nyereményjátékban

minden Huawei azonosítóval rendelkező 18 év feletti felhasználó részt vehet, aki meghatározott appokat tölt le az alkalmazásboltból,

a szerencsések pedig okoseszközökkel – telefonnal, tablettel, órával, fülhallgatóval –, vásárlási kedvezményekkel és az appokban felhasználható kreditekkel gazdagodhatnak.

Továbbra is folyamatosan új alkalmazásokkal bővül a Huawei AppGallery, amelyben a világ háromezer legnépszerűbb alkalmazásának mintegy 85 százaléka, összesen már több mint 96 ezer app érhető el. Több mint kétmillió alkalmazásfejlesztő dolgozik az áruház, az appok és a HMS-rendszer fejlesztésén.

Álmaink kastélyát koboldok építik

Az ünnepek előtt most négy újabb népszerű játékkal erősít az AppGallery.

A Giblins Fantasy Builder egy vadonatúj stratégiai játék, ahol a saját kastélyunkat építhetjük és fejleszthetjük a Giblinek segítségével. A szorgalmas és huncut, koboldszerű lények az értékes ásványi anyagok bányászatától kezdve a varázslatos ital, a kombucha főzésén át a fegyverek készítéséig mindenben segítenek.

Kertrendezés 20%-os visszatérítéssel

A Playrix népszerű játéka, Gardenscapes mától elérhető az AppGallery kínálatában.

Sokunk kedvenc inasa, Austin segítségével kell kicsinosítanunk egy egykor szebb napokat látott kertet, miközben teljesítünk több ezer, változó nehézségű és egyedi szintet. Az újjáépítés során a játék részletes történetében elmerülve felfedezhetjük a kertben rejlő titkokat, miközben új karakterek és állatok kísérnek minket. Ha korábban már játszottunk a Gardenscape-pel, a játékban Facebook bejelentkezést követően ott folytathatjuk Huawei telefonunkon, ahol korábban abbahagytuk.

Az AppGallery év végi Game Fest akciójában a Huawei készülékeken játszó felhasználók a téli időszakban exkluzív pénzvisszatérítést kaphatnak, akár 20%-ot, az alkalmazáson belüli vásárlásoknál.

Az egyik legnépszerűbb fejlesztőjáték is az AppGallery-ben

Már elérhető az alkalmazásboltban a világszerte több mint 13 millió letöltésnél járó, többszörösen díjazott fejlesztőjáték, LEGO DUPLO WORLD magyarul is.

Az iskoláskor alatti és az EduTech szegmensben a gyermekek és szülők körében is egyaránt népszerű játék kiváló példája a tanulás és szórakozás ötvözésének.

Az alkalmazást a StoryToys, a Touch Press leányvállalata fejlesztette, célja a szórakoztatás, a kíváncsiság felkeltése, illetve a gyermekek fejlődésének támogatása 3D LEGO DUPLO kockák használatával, olyan kreatív játékokon keresztül, mint például az építés, felfedezés és a szerepjáték. A játék több mint húsz nyelven érhető el, letöltése ingyenes, kiegészítő tartalmak külön díjért vásárolhatók meg.

Apokaliptikus cyberpunk Conor McGregort irányíthatunk a Huawei készülékeken

Szintén elérhető már az AppGallery-ben a Dystopia: Contest of Heroes.

A 2065-ben, egy disztópikus New Yorkban játszódó ingyenes multiplayer játékban teljesen testre szabhatjuk saját 3D-s hősünket. A cél egy minél nagyobb és erősebb birodalom felépítése a körzetek elfoglalásával és felszerelések összegyűjtésével. Eközben vissza kell verni más játékosok támadásait és saját szövetségeket kialakítani. A játék egyik kiemelt karaktere az ír vegyes-harcművész és ökölvívó, valamint az UFC korábbi bajnoka Conor McGregor.

A lett Beatroot vállalat által három évig fejlesztett stratégiai játék egyik fő jellemzője – a kimagasló grafikai teljesítmény mellett – a játékon belüli versenyek sorozata, amelynek köszönhetően ellenfeleinkkel a világ minden tájáról akár többen is összecsaphatunk.

Naponta akár ötször is lehet nyerni az appokkal

Az egészen év végéig tartó AppGallery nyereményjátékban (Huawei Christmas with AppGallery Lucky Draw) a részvétel ingyenes minden 18. életévét betöltött, magyar Huawei ID-val rendelkező felhasználó számára.

Az okostelefonok, tabletek, vezeték nélküli fülhallgatók, okosórák, 10.000 Ft vásárlási kedvezmény, vagy a virtuális app kreditek megnyeréséhez az AppGallery-ben meghatározott alkalmazásokat kell letölteni a telefonra, majd az elindítást követően a felugró ablakban rá kell nyomni a „play” gombra. Minden egyes, a promócióban letöltött alkalmazás növeli a nyerési esélyeket. Egy játékos naponta legfeljebb 5, az akció időtartama alatt 35 alkalommal nyerhet.

A tárgynyeremények kategóriában Huawei P40 lite, Huawei MatePad T8 2, Huawei Freebuds 3i, Huawei Watch GT2 okoseszközöket lehet nyerni, a virtuális díjak között pedig a Better me, a Tinder, a Huawei Experience Store és a Vimage alkalmazásokban járnak értékes felhasználható kreditek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!