Itthon népszerű

2021.03.24. 09:41

Újabb fontos banki alkalmazással bővült a Huawei AppGallery

A Budapest Bank Mobil App már elérhető a vállalat saját alkalmazásáruházában is.

Forrás: Huawei

A Huawei AppGalleryben is elérhető a Budapest Bank magyarországi ügyfelei számára készített mobilalkalmazása. A Budapest Bank Mobil App mellett számos hazai és nemzetközi pénzintézet applikációja is letölthető közvetlenül a Huawei alkalmazásáruházából, amelyben immár

több mint 260 népszerű magyar és sok ezer globális app található.

Segítségével a pénzintézet lakossági, valamint vállalati ügyfelei már Huawei készülékeken is tudják használni a bank mobilalkalmazását. Egyelőre az alkalmazás csökkentett funkcionalitással érhető el, jelenleg a mobilfizetés, a QR-kódos belépés, valamint a mobiltelefonos (push) jóváhagyás nem használható.

A Huawei saját alkalmazásboltja nemcsak a pénzügyi appok terén fejlődik dinamikusan, de folyamatosan jelennek meg rajta a népszerű hazai és nemzetközi applikációk is. A hazai AppGallery-felhasználók aktivitása kiemelkedő, a felhasználók számát tekintve Európa top 10 országa között volt Magyarország tavaly.

Az AppGallery továbbra is a világ három legnépszerűbb alkalmazásáruházainak egyike, világszerte 530 millió havi aktív felhasználóval.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!