Egyszerre trendi és egyedi

2019.06.15. 06:00

Varázslatos színben is elérhető a Huawei P30 mobil

Az „Alkonyat lila” szín kiugró tavalyi sikere után az idei okostelefon-sláger a „Naplemente” árnyalat lehet.

Az egyedi színű készülékek komoly trendnek számítanak az okostelefon piacon: tavaly minden harmadik vásárló a P20 és Mate 20 szériák „Alkonyat lila” árnyalatát választotta.

A márciusban bemutatott sorozat klasszikus Éjfekete, Auróra kék és Jégkristály kék színei mellett bevezetik a „Naplemente” fantázianévre hallgató árnyalatot. Ezúttal meleg, az egyediséget és a kiszámíthatatlanság szépségét tükröző árnyalatot kevertek ki, mellyel a művészet és a divat iránt érdeklődő felhasználókat célozzák.

A különleges „Naplemente” szín elsőként a P30 128 GB, valamint a P30 Pro 256 GB modelleknél lesz elérhető, és mától, június 15-től kapható a Huawei Experience, valamint POP Up Store-jaiban.

A tavasszal bemutatott Huawei P30 Pro a világ első okostelefonja, amely ötszörös optikai, tízszeres hibrid, valamint ötvenszeres digitális zoom-mal rendelkezik, így a felhasználó az apró részleteket megjelenítő, professzionális fotókat készíthet, akár éjszaka is.

Borítóképünk illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!