2020.07.01. 00:02
Mesés helyszín, varázslatos ételekkel
Házias ízekkel és nemzetközi ételkülönlegességekkel várja vendégeit a Fenyves Vendéglő
Fotó: Kiss Annamarie
Minden vasárnap dél és három óra között elegáns rendezvénytermében várja a brunch kedvelőit az Erdőspuszta Club Hotel Fenyves Vendéglőjének népszerű svédasztalos ebédje, a Sunday Brunch. Minőségi alapanyagokból gondosan elkészített, bőséges ételvariációk – előételek, levesek, főételek, desszertek – közül válogathatnak korlátlanul a ház vendégei.
Tradicionális falatok
Festői környezetben, minden héten más ételekkel találkozhatunk a Sunday Brunch svédasztalos ebéd keretein belül. Az Erdőspuszta Club Hotel Fenyves Vendéglője saját alapanyagokból merít, háztáji ételek elkészítésében is hozzáértő csapattal dolgozva. A magyaros fogások szinte már összenőttek a vendéglő nevével, hiszen a Hotelhez tartozó tanya garancia a minőségi, házias receptekre. Töltött káposzta, marhapörkölt, sertés-, bárány, hal és szárnyas-ételek, kemencés fogások és más ínycsiklandó helyi ételkülönlegesség is a svédasztal részét képezi. A brunch repertoárjában hetente három fajta leves szerepel: Házi készítésű húsleves, és tetszőleges ragu-, illetve
Mindenkire gondoltak
Heti rendszerességgel minimum tízféle főétel várja a Sunday Brunch vendégeit, különböző köretekkel, a hazai és a nemzetközi gasztronómia tárházából. Bár a házias konyha hangsúlyosabb, fiatalos, könnyebb, divatos ételek is helyet kapnak a tradicionális, nehezebb, klasszikus fogások mellett. A glutén-, illetve laktózérzékenységre is odafigyelnek a vendéglő munkatársai, már az asztalfoglalás alkalmával felmerül a speciális elkészítés lehetősége, a kínálatot így automatikusan a látogatók igényeihez tudják igazítani. Amennyiben pedig a vendég utólag jelzi allergiáját, ételérzékenységét, a rugalmas személyzet azonnal alkalmazkodik a kérésekhez. Desszertként idénygyümölcsök, és változatos ízekben gépi fagylaltkülönlegességek, valam
Galéria
Mesés helyszín, varázslatos ételekkel
Fotók: Kiss Annamarie
(PR cikk)