Élelmiszer házhozszállítás

2020.05.12. 14:42

Házhoz is viszi a bevásárlást a frissen induló DebrecENNI.hu csapata

A koronavírus járvány átalakította a bevásárlási szokásainkat, ezért a DebrecENNI.hu csapata gyors és pontos élelmiszer házhozszállítással könnyíti meg a debreceniek mindennapjait.

Valljuk be, a jelenlegi megszorítások közepette, nem könnyű beszerezni még a leghétköznapibb fogyasztási termékeket sem. Általában úgy szeretnénk beszerezni a hiányzó hozzávalókat, hogy az legkevesebb érintkezéssel járjon, azért, hogy ne kelljen kockáztatnunk a saját és családunk egészségét. Ebben lehet segítségünkre a DebrecENNI.hu, ahol saját, helyi gyártóktól beszerzett termék listával, széles választékból válogathatunk kedvünkre, biztonságosan. Nem csak egészségünket óvhatjuk meg ezzel a módszerrel, hanem rengeteg feleslegesen eltöltött időt és utazási költséget is megspórolhatunk az online vásárlás adta szabadsággal. Az emberek általában két órát is eltöltenek a szupermarketekben, az online bevásárlás pedig csupán 20 percet vesz el a fontosabb hétköznapi teendőinktől.

Helyi erővel és minőségi szolgáltatással

- A DebrecENNI.hu projetkvezetőjét Őri Gábort kérdeztük: Honnan jött az ötlet?

– 2019 októberében indult egy kezdeményezés, miszerint össze kellene fogni a debreceni éttermeket, azért hogy a helyi gasztrokultúrát föllendítsük. Kezdetben weboldalunk elsődleges célja az volt, hogy egy részletes ételkínálatból álló listát hozzon létre, melyből vásárlóink kedvükre válogathatnak az étel kiszállítás során. Egy fenntartható debreceni alternatívát akartunk, a már ismert házhozszállító vállalkozásokra. A járvány kitörésének hatására rengeteg étterem döntött úgy, hogy bezárja kapuit és egy új üzleti irányt alkalmaz. Ekkor jött az ötlet; hogy a már meglévő online szolgáltatásunkat, egy újfajta lehetőséggel bővítjük ki, ami az élelmiszer kiszállítás. Ma már 10000 terméket felsorakoztató webáruházunkból válogathatnak az ügyfeleink, amelyben a tartós-élelmiszertől a wc-papírig minden megtalálható a friss árukon kívül. Dolgozóink higiéniás oktatásokon vettek részt, azért hogy kockázatmentesen álljanak bármikor vevőink rendelkezésére. Kiemelt figyelmet szenteltünk a megfelelő higiénés munkavégzés biztosítására, szájmaszk gumikesztyű kötelező. – mondta Őri Gábor ügyvezető.

- Kinek ajánlják a DebreceENNI.hu szolgáltatását?

- Az elsődleges vásárlóink általában idősek és kisgyermekes családanyák, akik sokkal körülményesebben tudnak eljutni az üzletekbe, főleg járvány idején. Nekik szeretnénk elsősorban segíteni a szolgáltatásunkkal. De mindenkinek javasoljuk, aki időt akar spórolni magának és szívesebben töltené a késő délutáni sorbanállást a családjával. Sőt több helyi vállalkozóval összefogva folyamatos akciókat tudunk biztosítani a helyben gyártott termékekből.

 

- A szolgáltatást lokálpatrióta szellemben vezetik? Mégis mit jelent ez az Önök számára?

- Vállalkozásunk számára kiemelten fontos, hogy helyi munkavállalókkal és partnerekkel dolgozhassunk együtt, támogatva így a város gazdasági életét és az itt lakók megélhetését. A cél: széles körben kielégíteni a helyi emberek mindennapi fogyasztási igényeit és egy magasabb szintre emelni a város sajátos gasztrokultúráját.

- Terveznek fejlesztést?

- Mivel látjuk hogy megnőtt az igény a szolgáltatásunkra és az emberek magabiztosan nyúlnak az ilyen felületekhez, szeretnénk ha minél hamarabb be tudnánk emelni a zöldség, gyümölcs, valamint a húsáruk kiszállítását is a termékeink közé. Ezen a téren is törekszünk majd arra, hogy amit lehet helyi termelőktől szerezzünk be.

A bannerre kattintva ön is elérheti a DebrecENNI.hu szolgáltatását :

Az étel akciókról ezen a facebookon oldalon értesülhet:

A bevásárlásban az akciós termékekről ezen a facebookon oldalon:

 

(PR cikk)

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!