Egészségügy

2020.08.11. 09:41

Keresd a Teva kézfertőtlenítő pontokat!

A Teva a kiemelt nyári debreceni eseményeken is segíti a vírus elleni védekezést. A legnagyobb városi rendezvények látogatói ingyenesen vehetik igénybe azokat a kézfertőtlenítő pontokat, melyekhez a gyógyszergyár biztosította a fertőtlenítőszert. A Teva így összesen több mint 2000 liter kézfertőtlenítő felajánlásával segítette a koronavírus elleni védekezést.

Teva kézfertőtlenítő

Fotó: Kiss Lóránt

A Teva a járvány kirobbanása óta elkötelezett támogatója a koronavírus elleni védekezésnek. Ennek jegyében a gyógyszergyár korábban 600 liter kézfertőtlenítőt ajánlott fel Debrecenben működő önkormányzati intézményeknek, szervezeteknek, és a Debreceni Katasztrófavédelmi Kirendeltségnek is eljuttatott 200 liternyit a saját gyártású, de kereskedelmi forgalomban nem kapható kézfertőtlenítőből.

Az elmúlt hónapokban a gyógyszergyár nagy figyelmet szentelt a megelőzés elősegítésére, így a koronavírus elleni védekezési stratégiájának részeként a kiemelt debreceni rendezvényekre is juttatott el korábban a debreceni szervezeteknek felajánlott több mint 2000 liter kézfertőtlenítőből.

A felajánlott kézfertőtlenítő* kereskedelmi forgalomban nem kapható, azt kizárólag a munkatársak, továbbá a városi intézmények, szervezetek és rendezvények látogatói számára készítette a vállalat a saját, a járvány miatt átalakított gyártósorán. Így ezeket a kézfertőtlenítő pontokat a város meghatározó rendezvényein, úgymint a Debreceni Virágkarnevál programjain, a Nagyerdei Szabadtéri Játékokon, valamint a Campus Fesztivál szervezői által a Nagyerdei Stadionban megtartott Hangos ülős stadionkoncerteken ingyenesen használhatják a látogatók.

*Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót! Fokozottan tűzveszélyes, súlyos szemirritációt okoz. Kizárólag külső használatra!

A Teváról

A Teva több mint 100 éves tapasztalatával fejleszti és gyártja gyógyszereit. 3500 terméket tartalmazó portfóliójában szinte minden terápiás területre kínál készítményt, melynek köszönhetően globális vezető a generikumok és a speciális készítmények területén. A világon naponta mintegy 200 millió beteg gyógyulását segítik Teva-készítmények, melyek a gyógyszeripar egyik legnagyobb és legkomplexebb ellátási láncából kerülnek ki. A generikumok területén meglévő súlya mellett jelentős innovatív kutatás-fejlesztési és gyártási tevékenységet is végez, melyek hozzájárulnak a speciális és biológiai készítmények termékpalettájának szélesítéséhez.

Magyarországon a Teva több mint 25 éve van jelen. Debreceni és sajóbábonyi telephelyein a kutatás-fejlesztési tevékenységtől az alapanyaggyártáson keresztül a készgyógyszer-gyártásig és törzskönyvezésig számos tevékenység folyik. A magyarországi gyártóüzemeiből európai, amerikai és egyéb piacokra is exportál. A Teva a hazai gyógyszergyártás egyik vezető vállalata, mely 2019-ben a legtöbb doboz gyógyszert forgalmazta Magyarországon.** A Teva elkötelezett a minőség iránt, kiváló minőségű termékei betegek százezreinek jelentenek javulást, gyógyulást, vagy tesznek lehetővé jobb életminőséget.

Forrás: **IQVIA: 2019 sell-in dobozforgalom

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!