PR cikk

2020.05.26. 10:48

Május 16-án megnyitotta kapuit a Kerekerdő Élménypark

Az immár öt éve működő park 2015 augusztus 8-án nyitotta meg először kapuit a látogatók előtt.

Az idei évben sem szűkölködtek a fejlesztők, hiszen folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal és a már meglévő élményelemek mellett 2020-as évre tervezett attrakciókkal várják a kikapcsolódni vágyókat. Újdonság a 250 nm felülettel rendelkező fedett játszóház, egy 32 személyes pirates ship, ami eddig csak külföldön volt látható. A kalózhajó, több mint 10 méter magasba képes felrepíteni az igazán bátor vendégeket.

Hihetetlen, de még ezt is lehet überelni, ugyanis Magyarországon első és legnagyobb szellemkastélya is itt kapott helyett. Az üzemeltető szerint ezt tényleg csak a nagyobb, és bátrabb gyerekek vehetik igénybe. Ezzel is teret adva azoknak a gyermekeknek akik, már kinőtték a parkban is található micimackós és dzsungelvasutas berendezéseket. A nagyobbak és a felnőttek számára nem csak a szellemkastély, hanem a dodgem pálya, flinstone vizibicikli, az izmokat is megmozgató erdei kalandpálya, a bungee trambulin és sok más meglepetés nyújt felejthetetlen kalandot a parkban, a 2-től egészen a 99 éves korosztályig.

Mindemellett van még egy nagy meglepetés is, ugyanis a jegypénztárnál megvásárolt jegyhez egy karszalagot kapnak az idelátogatók, mellyel a

parkban minden élményelemet (ami a honlapon szerepel) korlátlanul használhatnak reggeltől estig, ameddig csak bírják szusszal. Innentől kezdve

a gyerekek szórakozásának a pénz sem szabhat határt. A Kerekerdő Élménypark vendéglátó egységeit is érdemes megemlíteni, hiszenaz étterem ebédidőben közkedvelt menüvel várja a gyermekeket, de a grillteraszon a hagyományos hamburger, tortilla, gyros is kapható, egy kicsit arrébb pedig fagyi, vattacukor és lángos csábításának sem kell ellenállnunk. Az üzemeltetők tehát mindenre gondoltak, azért hogy az ide látogatók egy tökéletes napként emlékezzenek erre a csodálatos családi szórakozásra.

Felsorolni is nehéz lenne, mennyi minden van ebben a parkban, de ha szétnéznek az élménypark weboldalán, minden héten találhatnak valami különleges meglepetést.

Augusztusban Magyarország egyetlen mesecirkuszával készülnek, ami szintén egyedülálló lesz hetedhét határon túl is !

Ide érdemes lesz eljönni !

4002 Debrecen, Olimpia fasor 23. (volt Balla-tó) GPS: 47.535921, 21.694624

Nyitva: Hétfőtől – Vasánapig 10:00-18:00 !

Ügyfélszolgálat: +36 (70) 779 3616 (H – P: 10:00 – 16:00)

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!