Életmód

2019.06.05. 11:41

Valódi wellness élmény, igazi kikapcsolódás otthon

A fárasztó hétköznapok után mindenkinek jól esik egy kis lazítás, regenerálódás. Sokan elutaznak néha, hogy igénybe tudjanak venni különböző wellness szolgáltatásokat, ami sok idővel, energiával, pakolással, időpont egyeztetéssel jár. Azonban miért ne lehetne minden este beülni a jakuzziba, ellazulni, megszabadulni a stressztől, és letenni a mindennapok mázsás súlyát.

A VitalSpa masszázsmedencék egyesítik a meleg vizes fürdő és a masszázs jótékony hatásait, melyet anélkül élvezhetünk, hogy ki kellene lépni az otthonunkból. Azonban egy jakuzzi hosszú távra szól, nem érdemes könnyelműen fejest ugrani a vásárlásba. Mindenképpen ajánlott a megfelelő típus kiválasztása előtt alaposan tájékozódjunk, sőt, legjobb, ha ehhez szakember segítségét kérjük.

Debrecenben a Mikepércsi út 70. szám alatt a Laguna Lux Fürdőszobaszalon munkatársai nagy szakmai hozzáértéssel segítenek kiválasztani a megfelelőt. A Laguna Lux Fürdőszobaszalon választéka minden termékkörben a formatervezés és minőség csúcsát képviseli, magas szakmai tudásukkal támogatják, hogy ne csak egy szép, hanem élhető teret alkossunk meg, így van ez a VitalSpa masszázsmedencékkel is.

– Kimondottan az otthonokba kifejlesztett, ergonomikus, gazdagon felszerelt, energiatakarékos, kültéren is gazdaságosan üzemeltethető VitalSpa jakuzzik személyre szabott kényelmet kínálnak – ajánlja Kató Endre, a Laguna-Lux Füsrdőszobaszalon ügyvezetője. – A tradicionális megjelenésű, időjárásálló, kiváló minőségű ThermoWood faburkolatokkal ellátott medencék jól illenek mindenféle stílusú enteriőrbe. A galvanizált fém tartószerkezet biztosítja a stabil medencekialakítást és a vibrációmentes működést, amelyre 10 év garanciát vállalunk. Az innovatív hőszigetelő rendszer pedig zord hidegben, és rekkenő hőségben is alacsonyan tartja az energiaköltségeket.

Magyar kéz munkája

- Minden medencénk egyedileg, kézzel készül. a legapróbb alkatrészt is nagy gondoskodással és figyelemmel szerelik, immár 20 éves szakmai tapasztalattal. Masszázsmedencénkben azt fogja érezni, hogy az utolsó kis részletig tökélyre csiszolták, hiszen a kényeztetés és a kényelem mindenkinek jár. Személyre szabott ajánlattal, folyamatos akciókkal várjuk az érdeklődőket a Mikepércsi út 70. szám alatt a Laguna Lux Fürdőszobaszalonban. Kollégáink minden kérdésre szívesen válaszolnak, sőt, arra is felhívják a figyelmet, amire esetleg a vásárlók nem is gondolnának, így könnyebben el lehet igazodni a technikai részletekben, színt, felszereltséget és medence típust is könnyebben lehet választani. A masszázsmedencéket nemcsak garanciával beszereljük, hanem a vizet is tökéletesen beállítjuk. Az ország egész területére elszállítjuk, és a helyére is visszük a masszázsmedencéket. Nagyon fontos, hogy megbízható szervizháttér és technikai támogatás is jár minden VitalSpa masszázsmedencéhez.

Látogasson el Debrecenben a Laguna Lux fürdőszobaszalon bemutatótermébe, ahol meg is tekinthet egy masszázsmedencét, vagy tájékozódjon a https://www.vitalspa.hu/lagunalux-jakuzzi-akcio/ oldalunkon!

Laguna Lux Fürdőszobaszalon

4030 Debrecen, Mikepércsi út 70.

Telefonszám: +36 (52) 471-007, +36 (52) 520-860, +36 (30) 429-7044

Nyitvatartás

Hétfő – péntek: 9.00-18.00

Szombat: 9.00-13.00

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!