Életstílus

2017.08.25. 19:29

Wellnesshétvége lesz a legnépszerűbb esküvői fotón szereplő pár jutalma

Debrecen - Idén is érdemes részt venni a Hajdú-bihari Napló Facebook-oldalán zajló Napló Esküvői Fotópályázaton.

Debrecen - Idén is érdemes részt venni a Hajdú-bihari Napló Facebook-oldalán zajló Napló Esküvői Fotópályázaton.

A legtöbb lájkot összegyűjtő páros jutalma egy két személyes, két éjszakára szóló kényeztető wellnesshétvége az egri Hotel Unicornisban. A szavazók/lájkolók sem maradnak jutalom nélkül, a regisztrálók között kisorsolunk hármat, akik Napló-ajándékcsomagot és negyedéves digitális Napló-előfizetést nyernek. A lájkolók részvételének feltétele, hogy ki kell tölteniük az erre létrehozott online adatlapot, amelyen meg kell adniuk az adataikat és azt, hogy melyik párra adják voksukat.

Október végéig várjuk

A nyereményjátékban azon párok vehetnek részt, akik 2016. január 1-je után esküdtek (Hajdú-Bihar megye szülöttei vagy itt élnek), jelenleg is házasok, és az erre létrehozott online adatlapot kitöltötték, azon keresztül pedig az esküvői fotójukat feltöltötték. A fotókat a Napló Facebook-oldalára töltjük fel, megjelölve a fotón szereplő versenyző házaspár mindkét tagjának nevét. Szavazatnak a képre leadott lájk/tetszik számít. A wellnesshétvégét a megadott határidőig legtöbb voksot szerző játékos nyeri.

A fényképeket október 31-én délig várjuk, lájkolni folyamatosan, november 3-án délig lehet.

HBN

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!