Ingatlanajánló

2021.06.12. 09:00

A hét ingatlana: egy romantikus, csodás nádtetős ház Egyeken

Mindössze 16,9 millió forintot kérnek hirdetői ezért a szemet gyönyörködtető házikóért. Fröccs, ropogó tűz, nyugalom 80 nm-en.

Fotó: ingatlanbazar.hu

„Tisza tóhoz, Tiszalökhöz egyaránt közel (10 km) Egyeken, csendes, rendezett utcában, gyönyörű, teljes körűen igényesen felújított, 2 szobás, összkomfortos nádtetős parasztház eladó. Az ingatlan felújításakor minden apró részletre odafigyelve történtek a munkálatok. A fűtést egy nagyon szép cserépkályha és infrapanel biztosítja könnyedén, hiszen a falak 60 cm vastagsággal bírnak. A fürdőszoba és a konyha stílusa teljesen bele illik a ház arculatába, mégis modern.”

Fotó: ingatlanbazar.hu

„A hátsó részen egy garázs és egy tároló helyezkedik el, ami műhelynek is tökéletes. A kertben is csodaszép dolgokat találunk, és igen, a ház és az udvar teljes berendezése a vételár részét képezi. Egyeken kiváló az infrastruktúra, hiszen minden fontos dolog megtalálható a településen, boltok, pékség, orvosi rendelő gyógyszertár, tűzoltóság, sportlétesítmények, stb. Érdemes megnézni, higgye el nem fog csalódni!”

Fotó: ingatlanbazar.hu

További részletek és sok-sok fotó az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!