ügyeleti hírek

2019.07.12. 09:41

Faágak adtak munkát a böszörményi tűzoltóknak

Két utcában is akadályozták a forgalmat csütörtökön.

Fotó: Pixabay

Csütörtök délután Hajdúböszörményben, a Nefelejcs utcában egy nagyméretű fa ága hasadt le, és a közúti forgalmat veszélyeztette – közölte a megyei katasztrófavédelem. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le a faágat. Később a Désány István utcában is hasonló beavatkozásra riasztották őket. Ott egy nagyméretű fa úttestre dőlt, és akadályozta a forgalmat. A tűzoltó motoros láncfűrésszel távolították el a fát.

Tizenkilenc előállítás

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 9 személyt fogott el, akik közül 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 4 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 19 személyt állítottak elő, köztük 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 16 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!