Autó-motor

2020.03.09. 15:23

Lexus: Futurisztikus formavilág és prémium kidolgozás

A világ vezető prémium hibrid elektromos autógyártójának környezetkímélő luxusautói egy éve már Debrecenben is elérhetők.

A Lexus mára a környezetbarát öntöltő hibrid elektromos hajtás, a legendás megbízhatóság, a futurisztikus és letisztult dizájn, a high tech műszaki megoldások, a prémium kidolgozás és a legmagasabb szintű ügyfélkiszolgálás szinonimájává vált. A Lexus márkakereskedések megnyitásának jogát csak a hosszú évek során bizonyított, folyamatosan a legkimagaslóbb színvonalú szolgáltatást nyújtó és legmagasabb szintű ügyfél elégedettséget elérő Toyota márkakereskedések kaphatják meg. Nem véletlen, hogy a harmadik hazai Lexus szalont a közel három évtizede az egyik legsikeresebb hazai Toyota márkakereskedésként működő Road Service Kft. nyithatta meg. A Lexus Debrecen Európa egyik legimpozánsabb Lexus márkakereskedése és márkaszervize lett. Mára már a szalonban töltött minden perc és a vásárlás folyamata az elejétől a végéig hihetetlen élményszámba megy. Az ergonomikus, letisztult, minden kényelmi szempontot és high-tech elemet figyelembe vevő szalon kialakítása és berendezése komplett egységet alkot a Lexus autókon is fontos dizájnelemekkel. Már ezért is érdemes betérni a Lexus Debrecen szalonba, nem beszélve a hihetetlenül barátságos, segítőkész és kimagasló szakmai színvonalú ügyfélkiszolgálásról. Természetesen még nagyobb élményt nyújt, ha beleülünk a Lexus modellek valamelyikébe. A szalon különlegessége még, hogy van benne egy úgynevezett konfigurációs iroda is, ahol az ügyfelek saját maguk állíthatják össze, hogy milyen külső és belső színt, anyagokat szeretnének az általuk kiválasztott autóban.

Minőség és átgondoltság

Kelet-Magyarország egyetlen Lexus szalonjában mindenki igényére van egy autó, akik kompakt, modern és technológiailag fejlett járművet keresnek. A Lexus minden modellje elérhető a mai kornak megfelelő exkluzív szalonban, a szedánoktól a SUV-okon át a csúcskategóriának számító sportautókig – benne az RX és NX modellekkel, az LC és LS zászlóshajókkal, valamint a vadonatúj ES modellekkel, és hatalmas várakozások övezte a vadonatúj kompakt friss és merész UX crossovert is. A csendesség, precizitás és kényelem egy külön kategóriává emelik ezeket az autókat. A merész formavilágot, kézműves kidolgozást és japán innovatív technológiát is ötvöző UX hibrid verziója ráadásul most készletről nagy kedvezménnyel elérhető a Lexus Debrecen szalonban. Az UX nemcsak merész dizájnjával és összetéveszthetetlen stílusával emelkedik ki a mezőnyből, hanem azzal is, hogy új lendülettel tölti fel az elegáns nagyvárosi életstílust, a járművek biztonságát vizsgáló 2019-es Euro NCAP teszten pedig maximális, 5 csillagos besorolást kapott.

Folyamatos innováció, lenyűgöző jövőkép

A Lexus november végén egy nemzetközi autószalonon bemutatta a tisztán elektromos hajtású autóját, az UX 300e modellt. Ez nem csupán az első lesz a márka akkumulátoros elektromos autóinak sorában, amelyet várhatóan plug-in hibrid elektromos és hidrogén üzemanyagcellás elektromos modellek is követnek majd. A “Lexus Electrified” nevű globális villamosítási stratégia célja, hogy alapvető mértékben megváltoztassa a járművek teljesítményét, kezelését, irányítását és vezetési élményét. Így egyre élvezetesebben és biztonságosabban vezethető autókat alkotnak. Így van ez az UX 300e modellnél is, ahol megtartották az UX crossover izgalmas, karakteres formavilágát és sokoldalúságát. Az UX 300e erős elektromotorja természetes érzettel, mégis lendületesen gyorsítja az autót, ráadásul 400 kilométeres hatótávolságot és hamisítatlan Lexus-színvonalú kényelmet kínál.

A Lexus folyamatosan azon munkálkodik, hogy újító szellemű, lenyűgöző élményeket szerző termékeket hozzon létre. Ennek következő lépcsője a Lexus LF-30 Electrified tanulmányautó, amely a Lexus villamosítási jövőképét testesíti meg. Külsején művészi eszközökkel hozták létre a futurisztikus formavilágot, utastere pedig magabiztosan ötvözi az önvezetést és az új technológiákat, ezzel is megerősítve a Lexus különleges világát.

Ilyen különleges világot nyújt a Lexus Debrecen szalon is, ahol az ügyfelek megtapasztalhatják a prémium minőséget, melyet a népszerű luxusmárka kínál. Mivel a Lexus autók fenntartási költségei és értékállósága is a legjobbak a kategóriájukban, így a vevők elégedettsége a szalon elhagyása után is 100%-ig megmarad.

 

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!