2020.02.17. 09:35
Sok mindenre jó az alulértékelt csodanövény
Az EKO Konzervipari Kft. termékei között többféle babkonzervet találunk. Fehér és vörös, sós lében és paradicsomos mártásban valamint kukoricával és paprikával csípős mártásban.
Az EKO babkonzervek nem tartalmaznak tartósítószert, hőkezeléssel vannak tartósítva és ezáltal az EKO babkonzervek konyhakészek is, íly módon könnyen beilleszthető a mindennapi étrendünkbe. Gyors vacsorákat is készíthetünk belőle, fogyaszthatjuk köretnek húshoz, salátát is készíthetünk belőle, de közkedvelt bográcsétel baráti összejövetelek alkalmával.
A bab nagyon egészséges étel, és vegetáriánusok számára kiváló húspótló.
Ha hús helyett babot fogyasztunk, együnk mellé leveles zöldséget, piros húsú kaliforniai paprikát, paradicsomot vagy egyéb, C-vitaminban gazdag élelmiszert. A bélből ugyanis nem könnyen szívódik fel a növényi eredetű vas, ám a C-vitamin megkönnyíti a felszívódást.
Egy pár adat, amit kevesen tudnak és azt bizonyítja mennyire egészséges a bab:
Illesszük be a babot a mindennapi étrendünkbe és vásároljunk EKO babkonzervet a EKO Kft. raktáráruházában, webáruházában és keresse a boltok polcain.
(PR cikk)