PR cikk

2019.12.19. 10:10

3 ötlet a hajvasaló helyes kiválasztásához

Számos nő legfőbb vágya, hogy gyönyörű szép egyenes szálú haja legyen. Mindenekelőtt azoké, akiknek természetes hullámos hajjal rendelkeznek.

Manapság szerencsére ennek elérése már nem olyan nehéz. Mindehhez elegendő, ha beszerzünk egy jó minőségű hajvasalót. A jelenleg a piacon lévő modellek özönében azonban nem olyan könnyű a választás. A következő sorokban éppen ezért szeretnénk Önöknek olyan 3 ötletet adni ehhez a választáshoz, amelyek ennél a nem könnyű választásnál rendkívül jó szolgálatot tehetnek.

A simítólap anyaga rendkívül fontos

Minden esetben. A simítólap különböző anyagokból készülhet. A hagyományos, olcsóbb hajvasalók simítólapja fémből készül. Az ebből az anyagból készült simítólappal felszerelt gőzölős hajvasaló gyakran nem egyenletesen melegszik fel és a hajat akár meg is égetheti. Kiváló választás a kerámia felületű simítólappal ellátott hajvasaló. Ez gyorsan felmelegíti a hajat, amely így hatékonyan kiegyenesíthető. A teflon felületű simítólap rendkívül kíméletesen kezeli a hajat. Ezen kívül találkozhatunk még turmalin-, titán- vagy az említett anyagok kombinálásával készült anyagokkal is.

A hajvasaló karok hossza és a simítólap

A hajvasaló kar mérete tekintetében 2 típusú hajvasalót találunk a piacon. Az első típushoz a keskeny karral felszerelt modellek tartoznak. Az ú.n. keskeny styler simítólapjai 2,5 cm szélesek. Ez a hajvasaló többek között a haj hullámosítására is képes. Ezen kívül választhatunk széles stylert is. Ezek használata főleg a rosszul kezelhető haj esetében ideális. Képesek ugyanis minden hajtípus vasalására. A haj hullámosítását azonban elfeledhetjük. Azt még az ilyen típusú legjobb hajvasalók sem teljesítik.

Bemelegedési idő és a tápkábel hossza

A megfelelő hajvasaló kiválasztása előtt nézzen utána, hogy milyen gyorsan melegszik be. A nagy teljesítményű modelleknél ez csupán néhány másodperc időt jelent. A kevésbé jó teljesítményűek bemelegedése sokkal hosszabb ideig tart. Vizsgálja meg a tápkábel hosszát is. Van, amikor érdemes hosszabb tápkábellel ellátott hajvasalót választani. Csatlakozó alj nem mindig van kéznél. Minden esetben érdemes összehasonlítani az egyes modelleket. Ilyen összevetéseket a https://oszinterecenzio.hu/ weboldalon találhat.

 

(PR cikk)

 

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!