Szponzorált tartalom

2020.09.22. 13:47

A bútor vásárlás új formája Magyarországra is megérkezett!

Napjainkban Magyarországon egyre nagyobb teret kap az e-kereskedelem.

Ezt mi sem mutatja jobban, mint az, hogy 2019-ben összesen több, mint 800 milliárd Ft értékben vásároltunk online. A kényelmes, otthonról végezhető shoppingolás iránt egyre inkább növekvő igényt számos nagy piaci szereplő próbálja kihasználni és sorra nyílnak kisebb, egyemberes webshopok is a lakberendezés területén is. Ez a hatalmas választék azonban, sokszor megnehezíti a döntést, így örülhetünk, hogy már Magyarországon is segít otthonunk szebbé tételében a Biano.

A Csehországból érkező cég, már erős piaci tényezőnek számít néhány környező országban, mint Szlovákia vagy Románia, de Hollandiában Portugáliában sőt Brazíliában is jelen van. A portálok összesen több, mint 1000 webshop kínálatát gyűjtik számunkra össze – pár hét alatt itthon is közel 70 bolt csatlakozott -, amelyek között egyszerűen kereshetünk.

A honlap megnyitását követően egy letisztult felület üdvözöl minket, ahol kulcsszavak alapján találhatjuk meg lakásunk új díszét, de beállíthatunk szűrési feltételeket ár, szín, anyag, méret, vagy akár dizájn alapján is.

Keresés akár egy kép alapján

Aki ennél is könnyebb megoldásra vágyik, annak az Európában egyedülálló képalapú keresés lesz a kedvence. Ehhez elég, ha lefotóztunk valahol egy bútort, amit tökéletesen illik otthonunkba és a mesterséges intelligencia alapú rendszer megmutatja az ahhoz leginkább hasonlító ajánlatokat. Miután a rengeteg termék közül kiválasztottuk, hogy mi illik leginkább a stílusunkhoz egy kattintással az értékesítő oldalára kerülhetünk, ahol megvásárolhatjuk álmaink bútorát.

Megkérdeztük Sebők Álmost, a Biano magyarországi régiós vezetőjét, hogy miben gondolja jobbnak portáljukat a hasonló árumegosztóknál és a következőket válaszolta: “Célunk, hogy inspiráljuk az oldalunkra látogatókat és a gyönyörű otthon élményét, ahová jó hazamenni mindenkinek elérhetővé tegyük. Az online világban manapság a legfontosabb az egyszerű kezelhetőség és átláthatóság. Ezek elvén működik a Biano is ami nem csak felhasználóiknak teszi könnyűvé megtalálni azt, amit keresnek, de csúcskategóriás IT megoldásainkkal és transzparens működésünkkel a partnereinkkel való közös munkát is gördülékenyebbé tesszük. Ezen felül igyekszünk a lakberendezés teljes spektrumát lefedni, a nagybútoroktól kezdve a dekoráción át a konyhai apróságokig. Ehhez arra is szüksége van, hogy felkeressük a hazai kisvállalkozásokat is, hogy a sokszor különleges kínálatukkal bővíthessük palettánkat.”

Ha Ön is nemrég költözött új otthonába, vagy csak kidíszítené a már irodaként is helytálló lakását, akkor legkönnyebben a Biano-n találja meg amit keres.

 

(PR cikk)

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!