PR cikk

2019.06.21. 09:49

A hajhullás legfőbb okai

Tévhit, hogy a hajhullás csak a nőket érintő probléma, ugyanis ez alapvetően genetikai eredetű. Napi 120-150 hajszál elvesztése abszolút természetesnek tekinthető, ez csak a haj cserélődése. Azonban már több mint 150 hajszál kihullása esetén érdemes utánajárni, hogy mi állhat a hátterében.

A hajhullás okai

Ez a folyamat olykor átmeneti, olykor azonban sajnos hosszan tartó is lehet. Előbbi könnyebben kezelhető, míg utóbbi valamilyen nem normálisnak tekinthető szervezetbeli folyamatra enged következtetni.

A genetikai tényezőkhöz még hozzáadódnak az életmódbeli és táplálkozási szokások. De a hajhullás, kopaszodás vagy hajritkulás utalhat több betegség együttes jelenlétére is. Bizonyos esetekben egy gyorsabb kimenetelű esemény áll a hajhullás hátterében, így például várandósság, stressz vagy akár egy gyógyszer szedése. Okozhatja ezenkívül egy nem megfelelő termék használata, amivel egy réteg képződik a fejbőrön, amin az új hajszálak nem tudnak áttörni, így hiány keletkezik.

A hajhullás kezelése

A legkézenfekvőbb megoldás egy teljes vérképvizsgálat, amelyből kiderülhet, hogy mi áll a probléma hátterében. A hajhullás okainak felderítése, majd kezelése után a hajhullás és növekedés visszaáll a normális ütemre. A hajhagymák megerősödését követően pedig megindul a hajnövekedés.

Sajnos a megfelelő táplálkozás nem mindig elegendő ahhoz, hogy a teljes testet ellássa a számára szükséges tápanyagokkal, így külső segítségre van szükség jó minőségű szérumok, vitaminok formájában.

A Szépségbolt.net weboldalán számos hajápolási termék közül válogathatsz, ha téged is érint a hajhullás problémája. Így például a Kleanthous Silia Sampon, amely kiváló megelőzésre, valamint már fennálló hajhullásra is tökéletes. Kezelheted vele a változókori hajhullást is, a töredezett hajat, vagy növelheted vele hajad volumenét is. Már néhány hét intenzív használatot követően érezheted a pozitív hatását, a haj ugyanis szemmel láthatóan is erőteljesebbé és egészségesebbé válik.

A Silia hajhullás elleni sampon a cell supporting molekulák olyan keveréke, amelyek maximálisan a fejbőr igényeire lettek szabva. A molekulák ugyanis elősegítik a hajgyökerek működését, és stimulálják a hajnövekedést. A fentebb említett problémák mellett a sampon megoldást jelent még vékonyszálú hajra, viszkető fejbőrre vagy akár korpásodásra is. A hatás és a hatékonyság érdekében érdemes betartani a használatára vonatkozó ajánlást. A tartós hatás érdekében a Silia sampont érdemes kúraszerúen 3 hónapig használni.

A férfiak se keseredjenek el tehát, kopaszodás esetén számukra is létezik megoldás. A Szépségbolt.net ugyanis nekik is kínál alternatívákat.

Tartsuk észben, hogy a hajhagymákat is táplálni kell, hogy biztosítsuk a megfelelő működést, és hogy minél erősebb hajszálak nőhessenek.

(PR cikk)

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!