PR cikk

2020.07.17. 07:19

A legjobb barnítókrémek a szolihoz

Tudatosan, mértékkel és a mesterséges napfürdőzés szabályait betartva jótékony hatásokkal is bír a szolárium. Elűzi a fáradtságot, stresszoldó és a megfelelő krémekkel ötvözve a bőrünket is szépíteni fogja.

A gépek típusának és csövek fajtájának megfelelően a szakértők különböző napozási ajánlást szoktak megfogalmazni a szolárium használatáról, és így van ez a krémekkel is. Bőrtípusod, bőrállapotod és a kívánt hatás elérése alapján lehet a legmegfelelőbb terméket megtalálni.

Szolárium krémmel vagy nélküle?

Jó esetben a napi bőrápolási rutinunk része a megfelelő testápoló alkalmazása. Általa nem csupán hidratáltabb lesz bőrünk, de annak tónusára, selymességére és rugalmasságára is tudunk hatni. Azonban a testápolók és a szoláriumokhoz használt krémek más összetevőket tartalmaznak. Utóbbit kifejezetten a szoláriumokhoz fejlesztették ki, és fókuszában meghatározóan a mélybarnítás és annak tartós megmaradása áll. Emellett, ha magas hatóanyagtartalommal bíró termékek közül válogatunk, amit a Hollandimpex oldalán is megtehetünk, akkor a barnuláson túl a bőrünk állapotát is tökélyre javíthatjuk.

Tehát a szoláriumkrém elősegíti a barnulást (akár 50%-kal is növeli a barnaság mértékét), sőt annak mélységét és árnyalatát is befolyásolja, miközben egy bőrvédő hatóanyagfröccs is egyben. Mivel tartósabb barnulást kapunk a krémek segítségével, ezért kevesebb szolihasználat mellett is elérhetjük a kívánt barnaságot. Így a speciális, szoláriumozáshoz való krémek használata kifejezetten ajánlott!

A hidratáló álomkrém

Szolárium közben a bőr vízvesztésének esélye növekedik, ezért olyan barnulást segítő krémet kell választani, melyben van vízmegkötő faktor és hidratáló elem is. Ezáltal tud fiatal és feszes maradni a bőrünk, ráadásul az ápolt bőr jobban is barnul, mint egy elszarusodott, vízhiányos felület.

Fiatalság egy szolikrémben

A jó minőségű termékekben a hidratáló faktor tehát adott, viszont bizonyos bőrállapot esetén egyéb összetevők jelenlétét is érdemes kutatni a szolikrém összetevői között. Ennek megfelelően jó, ha tartalmaz a krém vitaminokat (pl.: C-vitamin), antioxidánsokat (pl.: zöld tea) vagy rugalmasító hatásért felelős hatóanyagokat (például Akai bogyó vagy mandulaolaj).

Az érzékeny bőr megmentője

Allergiára hajlamos irritatív bőrkép esetén különös gondot kell fordítani arra, hogy mesterséges napozás közben gyulladáscsökkentő, bőrvédő mechanizmusokat segítő krémekkel oldjuk meg a bőr védelmét. Ilyenkor válasszunk alkohol- és parfümmentes termékeket, melyben még illóolaj se legyen.

Viszlát szoli-illat!

A jellegzetes “szoláriumszagot” sokan kerülik, vagy épp emiatt kénytelenek nap végére időzíteni a barnulást. Azonban jó szolikrém mellett búcsút inthetünk az erőteljes és émelyítő illatnak, helyette visszafogott és kellemes illatfelhőbe burkolózhatunk.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!