PR cikk

2019.08.26. 08:07

A tökéletes kert otthonunk nyugalom szigete lehet

Sokszor mondják, hogy egy otthon éke a kert. Egy ízlésesen kialakított kert a nyugalom szigete is lehet számunkra.

Emellett nagyon vonzó egy baráti társaság vagy családi összejövetel számára. Pláne akkor, ha még egy grillpartyt is rendezünk.

Mitől lesz harmonikus?

Egy kertben nem csak arra kell odafigyelni, hogy a szemnek is gyönyörködtető látványt nyújtson a növények világának sokasága. Oda is kell figyelni azok ápolására, a növények “lelki világára”. Mielőtt kertépítésbe kezdünk, fontos apró lépésekben végiggondolni, hogy mit is szeretnénk. Mindennek meg kell találni a megfelelő helyet.

Fontos figyelembe venni a kert méretét, adottságait, alakját, elhelyezkedését. A méret azért fontos, hogy nehogy túlzsúfolt hatást keltsen, mert esetleg kis helyre sok dolgot szeretnénk elhelyezni.

Ha a kertépítés részen túl vagyunk, jöhet az elegancia

Egy kerti bútor szett mindenképp szükséges, ha pihenésre vágyunk. Ebből alapvetően két típust különböztetünk meg:

  • étkező szett (étkező asztal, több méretben)
  • nappaliba is beillő kanapé stílusú kerti bútor szett (ezen egy kellemesen eltöltött ebéd után megfelelő árnyékoló mellett akár egy délutáni csendes pihenőt is megejthetünk)
  • Grillezésre fel

    Ha szeretnénk magunkat megörvendeztetni egy praktikus, ám annál modernebb kerti “dísszel”, akkor nézzünk szét a Grillplaza.hu-nál az Ofyr kültéri sütők választéka között. Ahogy az ember tudomást szerez erről a lehetőségről, azonnal garantáltan beleszeret.

    A különleges grillsütők egy holland vállalkozó egyedi formatervezését tükrözik. Az alkozó szerette volna a praktikusságot ötvözni az eleganciával. Így tehát megalkotta azt az egyedülálló lehetőséget, mellyel egy kerti grill is a kert dísze lehet. Tökéletesen mutat a kertben, akár egy szobor. Legyen tél vagy nyár, mindig ugyanolyan kellemes látványt nyújt, mivel olyan anyagból készül, mely időjárásálló.

    Az Ofyr különleges grillsütő a maga egyszerű, klasszikus és elegáns vonalaival tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe. Egyformán jól mutat egy előkelő étterem teraszán és egy családi ház kertjében. Egy társasági összejövetelnek az Ofyr grillsütő egy meleg, barátságos, sütni és főzni alkalmas hellyé válik, amelyen nemcsak ételek készülhetnek, hanem nagyszerűen szórakoztatja a vendégeket.

    Nagyobb vendégsereget várunk és a kert másik pontjában grilleznénk inkább? Az Ofyr grillsütők könnyen áthelyezhetőek, így bármikor áttelepíthetjük a grill sarkunkat a kert bármely pontjába.

    Senki sem szereti, ha a vendégek távozása után hosszas takarításba kell kezdenie. Éppen ezért ezek a különleges grillsütők igazán könnyen tisztíthatóak, karbantartási igényük pedig minimális. A grill party végeztével egyszerűen csak töröljük le a sütőlapot egy nedves ruhával és kedvenc grillsütőnk ismét bevetésre kész.

    (PR cikk)

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!