PR cikk

2019.09.09. 15:16

Aludjon kényelmesen pamutban – próbálja ki a Sherpa-val!

Az alvás az emberi szervezet nagyon fontos része. Olyan fontos és természetes, mint a légzés, ivás vagy evés.

A test alvás közben ellazul, regenerálódik és újjá születik. Az alvás hossza és minősége meghatározó a test számára. Az alvás hosszát befolyásolni ugyan nem tudjuk, de a kényelmes alvásról gondoskodhatunk.

Alvás pamutban

Az alvás minősége nagyban függ az ágyneműtől. Mivel minden ember más és mások az igényei, ahogy minden évszakot is más időjárás jellemez, ezért nagyon fontos a megfelelő ágynemű választás.

A szatén csúszós és kissé hűvös anyag. Ideális forró nyári estéken, amikor mindenki inkább takaró nélkül szeretne aludni.

A len és a pamut természetes anyagok, amelyek természetesek az emberi test számára. Nem okoznak allergiát, és lélegzőek. Kiválóan alkalmas hűvösebb estéken is, hiszen remek melegítő tulajdonságokkal rendelkeznek. A len egy kicsit nehezebb anyag, ezért inkább lepedők készítésére alkalmas.

A Sherpa ideális anyag textília készítéséhez. Mesterséges anyagból készül (szintetikus), mégis imádni fogja annak lágyságát és kényelmét. Juh, gyapjú vagy bárány, a Sherpa lágy anyagát ezek között is megismeri. Kellemes tapintásának és lágyságának köszönhetően, alváshoz garantáltan ezt fogja választani.

Sherpa – sokoldalú felhasználása

A sherpa használatának számos módja van. Ez a puha anyag, nem csak az Ön, de gyermekei kényelmét is biztosítja. Alkalmas kabátok, pulóverek készítésére. Egy kis fantáziával dekoratív díszpárnákat és különböző játékokat is kreálhatunk kiváló anyagából, a gyermekeink nagy örömére.

Nem tudja eldönteni, melyik szövetet válassza az új ruháihoz vagy ágyneműjéhez?

Próbálja ki a Bubulakovo.hu e-boltot. Szövetek, anyagok széles választékát találja meg nálunk különböző színekben. A szövet mellé, nálunk a kiegészítőket is megtalálja, ugyanis kiegészítők nélkül nincs ruha. Tű, cérna, gombok, cipzár egyszóval minden, amire szüksége lehet. Nálunk mindent megvásárolhat, egy tökéletes ruha elkészítéshez.

(PR cikk)

 

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!