PR cikk

2019.07.24. 14:44

Amit a Spalneo-ról tudni érdemes

Szeretnél megismerni egy mindent összefogó oldalt, hogy megtalálhasd mindazt, ami a szépségápolással, wellness kezelésekkel és gyógyfürdőkkel kapcsolatos?

Mert akkor most van egy jó hírünk, megtaláltad!

A Spalneo oldalán mindent megtalálhatsz, ami ezzel kapcsolatos. A Spalneo szó a SPA és BALNEO szó mozaikszavaként született meg, hogy minél jobban az oldal profilját tükrözze.

Oldalukon hamarosan wellness kezeléseken túl gyógyfürdő kezelések közül is válogathatsz. Jelenleg szépség- és egészségszolgáltatásokra foglalhatsz időpontot az igényeidnek megfelelően, valamint kedvedre böngészhetsz a hazai wellness szállodák kínálatában.

Az oldal szolgáltatásai applikáción keresztül is elérhetőek, legyen akár Android vagy IOS rendszerű telefonod, csak töltsd le a megfelelő áruházból és már használhatod is.

Jelenleg a Spalneo szolgáltatása elsőként Magyarországon indul, de a későbbiekben szeretnék, ha Közép-Európában található gyógy- és wellness központok szolgáltatásai és wellness hotelei is könnyen elérhetőek lennének a segítségükkel. Az oldal látogatója egyetlen gombnyomással kiszűrheti az aktuális egészségügyi állapotára legmegfelelőbb szolgáltatást, mindezt olyan egyszerűséggel, mintha csak egy mozijegyet foglalna.

Egy megfelelő weboldal létrehozása a cél, hogy mindent egy helyen találj meg!

Manapság mindenki napi szinten használja a technika nyújtotta új lehetőségeket, ezért most

egy csokorba fogták az egészséges életmód, a sportolási és a pihenés nyújtotta lehetőségeket. Hiszik, hogy a test, a lélek és szépség harmóniája egyszerre fontos ahhoz, hogy az ember jól érezze magát a bőrében.

Ezért minden nap azon dolgoznak, hogy egy könnyen kezelhető felületet hozzanak létre, ahol mindenki egyszerűen és könnyen megtalálja a számára legmegfelelőbb gyógy- vagy wellness fürdők által nyújtott szolgáltatásokat, amelyeket egy kattintással nem csak befoglal, hanem bankkártyával ki is egyenlít.

Azt szeretnék, hogy azonnal a Spalneo jusson eszébe mindenkinek, aki masszázsra, szép körmökre vagy szép bőrre vágyik, szépülni szeretne egy szépségstúdióban, vagy akár pihenni egy hosszú hétvégén bármelyik wellness hotelben. Eszébe jusson, hogy könnyen és gyorsan megtalálhatja a számára legjobb kikapcsolódási lehetőséget nyújtó szolgáltatókat, mindamellett, hogy érdekes cikkeket is olvashat e témákban a Spalneo Magazin oldalán.

A Spalneo többet nyújt, mint egy átlagos foglalási felület. Szeretnék, ha a Spalneo beleolvadna a mindennapjaidba, ahova jó szívvel látogatsz el, bármit is keresel, ami a test, a lélek és a szépség hármas egységében fontos szerepet tölt be.

(PR cikk)

Címkék#alh_haon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!