PR cikk

2019.07.18. 15:08

Ez állati jó!

Ha foglalkoztál valaha állatokkal, vagy csak tartasz háziállatot, jól tudod, milyen fontos a megfelelő tisztántartásuk és rendszeres fertőtlenítésük.

Egyes állati eredetű betegségek az emberekre is ártalmas hatásúak lehetnek, különösen akkor, ha haszonállatokról van szó. Sajnos a bennünket körülvevő állatok nagyon veszélyesek tudnak lenni. Az orvostudomány összefoglaló néven zoonózisnak hívja azokat a betegségeket, amelyek az állatokról az emberekre is átterjedhetnek.

A modern korban már megtalálták az eszközöket arra, hogy minden környezet megfelelően sterilizálódjon, ugyanakkor elengedhetetlen az odafigyelés és a professzionális készülék a hasonló jellegű problémák megoldására.

De mi lehet ilyen állati jó eszköz a csírátlanításra? Az UV-C lámpa

A Hollandimpex Kft.-től hallottam arról a technológiai precizitásról, amely egészen más megvilágításba helyezi a légtisztítási folyamatokat.

A germicid lámpa 253,7 nm-es sugárzása kitűnően csírátlanítja a felületeket, illetve még a légtérben szálló mikrobákat is, amelyeket csak ilyen sugárzás képes elpusztítani.

Most biztosan arra gondoltál, hogy ez milyen káros! Akkor van egy jó hírem! Teljesen környezetbarát és ártalmatlan a termékekre, semmilyen vegyszert nem tartalmaz, nincs mellékterméke és nem lehet túladagolni!

Tudtad, hogy az eljárás mára nagyon elterjedt a kutya-macska tenyésztők körében? Rendszeresen alkalmazzák egy-egy alomcsere vagy betegség után. A heti/havi rendszerességű alkalmazás segíti a betegségek kiküszöbölését, valamint azt, hogy ne terjedjen át egyik állatról a másikra.

Mi a helyzet a haszonállatokkal? A sertés és szarvasmarha tartása és feldolgozása megannyi betegséget hordozhat magában, de a germicid lámpa a PRRS és más vírusok ellen is hatékony fegyvernek bizonyult.

Használd jól!

A falra szerelhető és állvánnyal hordozható lámpa beüzemelése egyszerű, nem igényel nagy szakértelmet, ráadásul olcsó.

Mikor használd? Ajánlott akkor, amikor sem ember, sem állat nem tartózkodik a helyiségben. A kórokozóktól és baktériumoktól függően általában fél órás és 1-2 órás sugárzással érhető el a megfelelő csírátlanítási szint.

Ha nagyon sürgős dolgod akad, védőszemüveggel be lehet menni a helyiségbe, de csak rövidebb időre! Fontos előírás, hogy a lámpák olyan speciális bevonattal rendelkezzenek, amely a lámpa törése esetén megakadályozza a szilánkok szétszóródását. Fali lámpáknál ez a fajta égő ajánlott!

Gondoskodj az egészségről, mert ez a biztonság és az alap, amire minden ember építkezhet! Henri-Frédéric Amiel szavaival élve: “ A tűz, amely világít, a tűz, amely emészt is.”

A germicid lámpák tüzet talán nem, de sikert hozhatnak a baktériumok megsemmisítése terén!

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!