HAON - PR cikk

2019.05.16. 15:22

Ezek 2019 nyarának fürdőruha trendjei

Bár jogosan érezheted, hogy május ellenére az időjárás a bolondját járatja veled, nyugodj meg, mert egy szempillantás alatt köszönt be a nyár és vele együtt a nagyon várt bikiniszezon is. Ha pedig a hőmérő higanyszála felkúszik legalább harminc fokig, ott már nincs pardon, muszáj virítanod a legújabb fürdőruhádban.

Te is szeretsz trendi lenni és nem elégszel meg a tavaly vagy még régebben vásárolt fürdőruháddal? Akkor nézz szét a 2019-es fürdőruha trendek között, hogy rálelhess az idei nyár nagy befutójára. A jó hír az, hogy stílustól és alaktól függetlenül biztosan Te is találsz majd kedvedre valót, hiszen a fürdőruha divat idén is rendkívül változatos lesz.

Cikk-cakk az unalom ellen

Legyen egyrészes vagy kétrészes, lényeg, hogy csavaros, cikk-cakkos vonalú legyen. Egy keresztpánt hátul vagy a hasad tájékán és máris a legdivatosabb strandoló leszel. Ha pedig az sem zavar, hogy így nem feltétlen barnulsz le majd egyenletesen, akkor ezt a trendet biztosan beveted idén az egyhangúság ellen.

Baywatch-stílus

Ha régóta vágytál arra, hogy a népszerű sorozat fürdőruhái újra divatba jöjjenek, van egy jó hírünk: idén Pamela Anderson is lehetsz a parton, ha úgy akarod. A magas derékvonal éppúgy menő lesz, mint a merészen felvágott alsó, ami egyébként optikailag hosszabbítja a combjaidat is.

Elegáns bársony

A bársony nem kifejezetten az az anyag, amit elsőre fürdőruhának álmodsz meg. Helyesbítünk! Eddig nem volt az! Viszont idén a bársony anyagú fürdőruhák is hódító útjukra indulnak. Keresd őket valami nyárt idéző színben – mondjuk sárgában vagy zöldben –, hogy tovább fokozd a bársony-élményt.

A pöttyös az igazi

Mégpedig a fürdőruhákban is, hiszen 2019-ben a pöttyös bikinik nemcsak a kislányok kiváltsága lesz. Ha egyébként is imádod a pöttyöset, az idei trend neked kedvez, hiszen már nemcsak a strandkendőt lehet ilyen. Kis pötty vagy nagy pötty? Az mindegy is, lényeg, hogy minél több legyen belőle.

Fürdőruha övvel

Igen, jól hallottad, idén divatba jönnek azok a fürdőruhák, amiken öv is van. Na nem azért, hogy el ne hagyd őket, sokkal inkább, mert ezek az amúgy is klassz kiegészítők jól mutatnak rajtuk.

Fodor fodor hátán

Ha rendszeresen követed a fürdőruha divatot, talán emlékszel rá, hogy már tavaly is fel-felbukkantak a fodros részletek a fürdőruhákon. Idén még hangsúlyosabb szerephez jutnak, ha pedig a kismellű lányok táborát erősíted, akkor ennek különösen örülni fogsz, ugyanis köztudott, hogy a fodros bikini felsőrész optikailag járul hozzá, hogy nagyobbnak tűnjön a melled.

Vadmacskák a medence mellett

A tigris vagy leopárdminta szinte minden évben felüti fejét a divatban, idén pedig a fürdőruhákra költöznek. Ha szereted az igazán nőcis darabokat, egy ilyen bikininek mindenképp kell lennie a fegyvertáradban.

Extra mély nyakkivágás

Nemcsak a merészen felvágott alsó, de a mélyen kivágott felsőrész is trendinek számít idén. Keresd az ilyen stílusú, szexi, egyrészes fürdőruhákat, ha igazán ki akarsz tűnni a tömegből. Ha eddig izgultál azon, hogy maradt rajtad egy kis súlyfelesleg téliről, egy ilyen dekoltázsvillantó fürdőruha biztosan eltereli majd erről a figyelmet.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!