PR cikk

2019.10.15. 15:14

Fűtött kutyaházak

A hideg közeledtével kedvencünk kapcsán is érdemes elgondolkodni azon, hogy ha mi bent ülünk a meleg lakásban, akkor a kutyánknak, cicánknak miért ne lehetne szintén fűtéssel rendelkező kutya-, illetve cicaháza.

Most már elérhetőek az állatok számára is a legjobb fűtési technológiával ellátott kutyaházak széles választéka. És melyik volna ez? Nem más, mint az infrafűtés technológia.

Miért ez a legjobb?

A válasz pedig azért, mert az infrafűtés technológiája a napenergiához hasonlatos. Ezért érezzük melegnek és járul hozzá a jobb közérzetünkhöz is úgy, ahogy napsütés során is érezzük. Az is az infra pozitív tulajdonságaihoz írható, hogy ha jó hatással van ránk, emberekre, akkor miért ne lehetne az állatokra is?

Természetesen a válasz, hogy rájuk is pozitívan hat. Az infravörös hullám 80%-ban a környezetében lévő tárgyakat melegíti és így az élő szervezetet is, míg a levegőt csupán 20%-ban, és így alacsonyabb hőfokon is képes magasabb hőérzetet adni, arról nem is beszélve, hogy a hagyományos fűtéssel szemben az infra a fűtés panelekből egyenletesen áramlik.

És hogyan működik?

Ahogy korábban is említettem, az egyik fő tulajdonsága, hogy nem a levegőt, hanem a közelben lévő tárgyakat, illetve élő szervezetet is melegíti, így a hatásfoka megközelítőleg 100%-os. Elektromosan hálózatról működve (230V elektromos hálózaton) képes mesterségesen előállítani az infra hullámokat. Mivel elektromosan működik, ezért szinte azonnal elkezd melegedni, ahogy elindítjuk. Ezek a hullámok számunkra láthatatlanok, csupán hőérzetünk által felismerhető, és mégis hatással van a szervezetünkre is.

Milyen a hatása?

Az infrának jótékony élettani hatása van az élőlények szervezetére nézve. Ez nem csak ránk, emberekre, de az állatokra is igaz. Nem csak izom- és érrendszeri problémák kezelésére használják, de megelőzésre is alkalmas, illetve használatos az infra terápia. A pontosabb hatásai a humán gyógyászatban ismertek.

Elmondható, hogy jelenleg ez a legjobb elérhető fűtési technológia a kutya- és cicaházak tekintetében.

Az infrafűtéses kutyaházak jellemzői

  • gazdaságos automata, azaz termosztátos infrafűtés
  • jó szigetelésű oldalfalakkal rendelkezik
  • mosható rozsdamentes panel szerkezetekkel felszerelt
  • strapabíró kivitel
  • élvédőkkel ellátva a kényes helyeken
  • a könnyebb hozzáférhetőség érdekében teleszkópos felnyitható tető – ez a tisztítást is megkönnyíti
  • kopásálló szőnyeg választék
  • bejárati szélvédő függöny
  • Készüljünk fel a hideg időre, ne hagyjuk kedvencünket fázni, nézz körbe a SINB honlapján a fűtött kutyaházak között.

    (PR cikk)

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!