PR cikk

2019.06.21. 09:46

Hogy működnek az orvos-esztétikai kezelések?

A cél az orvos-esztétikai kezelés alatt, hogy az arcbőr visszanyerje egészségét. Az sem hátrány egy kezelés alkalmával, ha látványos eredményeket érünk el vele rövid időn belül. Milyen kezelések várnak arra, aki orvos-esztétikai kezelést kér? Vannak-e mellékhatások, mennyire lesz elégedett a páciens?

Igen látványos lehet egy olyan kezelés, ami a ráncok eltüntetését, a bőr feltöltését célozza meg. A kezelésekkel a cél az, hogy az arcbőr feszes, üde és fiatalosan csillogó legyen. Az orvos-esztétikai kezelések a kozmetika és a plasztika határán húzódnak.

Mely kezelést javasolja a Rofé Naturale?

A tű nélküli mezoterápiás kezelések mellett érvel a Rofé Naturale. A kezelés fájdalommentes, gyógyulási idő nélküli hatékony kezelést biztosít. További előnye a mezoterápiás kezelésnek, hogy nincsenek mellékhatásai sem, csak és kizárólag pozitív változást lehet tapasztalni a folyamat végeztével. Kiegészítő kezelésként a Bemer-terápia is javasolt a hatékonyabb eredményért.

Hogyan működik a mezoterápiás kezelés?

A mezoterápiás kezelés az egyik legnépszerűbb kozmetikai kezelési módszer szerte a világon. A Rofé Natural a tű nélküli beavatkozások segítségével éri el, hogy bőre akár 10 évet is fiatalodjon alig 1 hónap alatt. További jó hír a problémás arcbőrrel rendelkező pácienseknek, hogy a mezoterápiás kezelésekkel az arcbőrrel kapcsolatos panaszok csökkennek, majd meg is szűnhetnek.

A folyamat során természetes hatóanyagokat juttatnak a bőrbe. Ezen összetevők hamar beépülnek a szervezetbe, hatékonyan fejtik ki hatásukat, valamint nem okoznak irritációt. A kezeléssel a természetes vonások megmaradnak, nincs visszafordíthatatlan változás.

Milyen készítményeket használnak fel a Rofé Naturale szakemberei?

A bőrfiatalító kezeléseket a svájci gyártmányú Binella szérumokkal és a francia eredetű Thalion termékekkel végzik. A kezelés során a bőr nemcsak fiatalos külsőt kap, de a fennálló bőrproblémákra is igen hatékony lehet.

A bőr három rétege közül a középső (mezo) irharétegben zajlanak a változások a kezelés hatására. Azért ezt a réteget célozzák meg a mezoterápia kapcsán, mert itt játszódnak le azok az anyagcsere-folyamatok, amelyek alapvetően meghatározzák, hogy a bőr mennyire lesz rugalmas, ránctalan.

Mit kínál a Rofé Naturale a ránctalanító kezelések alkalmával?

  • Ingyenes bőrdiagnosztikát, ahol kizárólag a páciensre fókuszálnak
  • A kezelés után megmaradnak a bőr természetes vonásai
  • Tartós, akár 6 hónapig tartó eredményt
  • Természetes hatóanyagok használatával érnek el változást, már az első kezelés után is
  • Bőrproblémák esetén is látványos, tartós javulás áll fenn
  • Hogyan zajlik a személyre szabott kezelés?

    Az első alkalommal egyéni konzultáció keretein belül holisztikus szemlélettel elemzik ki a bőrtípusát. Ezt követi a kezelés, melyben 100% tisztaságú, bőrbarát hatóanyagokból összeállítják a személyre szabott receptúrát a Binella eszenciákból. A szérumot tű nélkül juttatják a bőr középső rétegeibe, ahol az táplálja és regenerálja bőrét.

    (PR cikk)

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!