Szponzorált tartalom

2020.09.29. 15:04

Igazi, magyaros hétvége az Erdőspusztán

Évszaknak megfelelő varázslatos programokkal és mesés környezettel várják a puszta szerelmeseit!

Ősszel is érdemes az Erdőspuszta Club Hotelt választani, hiszen felejthetetlen programokat kínálnak a pihenni és kikapcsolódni vágyók számára. Távol a város zajától egy magyaros hétvégére invitálják azokat, akik imádják a házias ízeket és a természetközeli szórakozást. Az Arbo Tanyán található boros pince igazi kuriózumnak számít, a magyaros hétvége programjai ezúttal itt zajlanak majd, rusztikus környezetben egy kandalló társaságában.

Egyedi, különleges félpanziós ellátás

A szállást egy erdei panorámás, fedett terasszal rendelkező kétágyas szobába vagy tóra és erdőre néző franciaágyas, illetve négyágyas, hidromasszázs káddal vagy zuhanyzóval felszerelt szobába is kérhetjük. A club hotel vendégei számára megérkezéskor a vendégház parkolójában díjmentes parkolás áll rendelkezésre. A félpanziós ellátás magába foglal egy bőséges reggelit, az Arbo Tanya éléskamrájában található házi készítésű finomságokból. Ezt követően egy igazi magyaros délutáni vendégvárás részesei lehetünk, ahol a Pergolában friss malactepertővel és egy kupica pálinkával csillapíthatjuk az étvágyunkat. A nap végeztével A´la carte étlapról vagy a chef ajánlatából háromfogásos vacsorát választhatunk a szálloda Fenyves Vendéglőjében. A második napon a csomag tartalmaz egy Bogrács estet az Arbo Borozóban is, melyen nem csak szállóvendégek hanem külsős vendégek is részt vehetnek. Itt bográcsban készült ételeket kóstolhatunk, egy kellemes hangvételű, hegedűszóval kísért esten.

Csábító programok sokasága

A magyaros hétvége keretein belül egy óra kalandos pusztakocsikázásban vehetünk részt, amikor lehetőségünk nyílik megcsodálni a környék valódi szépségét. Majd közelebbről megtekinthetjük az Arbo tanyán élő őshonos magyar háziállatokat, ahol a csirkétől kezdve többek között gyöngytyúk, ló, szürke marha, kecske és mangalica is megtalálható. Azok számára pedig, akik inkább egy kis nyugalomra és feltöltődésre vágynának; korlátlan wellness és fitness-terem használat áll rendelkezésükre. A télen is fűtött kültéri jakuzzis medence, az erdei panorámás óriás pezsgőfürdő és a belső szauna világ, gőzfürdők és élményzuhanyok garantáltan segítenek a legfáradtabb napot is elfelejtetni.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!