PR cikk

2019.12.13. 15:01

Karácsonyi ajándéktipp: telefontok mindenkinek!

Olcsó, hasznos, stílusos és ötletes… Ha valami aprósággal szeretnénk megajándékozni valakit karácsonykor, többnyire ezen szempontok alapján válogatunk.

A munkahelyi karácsonyokon, gyerekek iskolai ünnepségein gyakran limitet is megadnak, így nem nagyon mehetünk 5000 Ft fölé az ajándékozásnál. Erre az esetre jön nagyon jól, ha van egy általános ötletünk. A telefontok például szinte mindenkinek ajándék.

A telefontok fogyóeszköz

A telefontokok nem tartanak örökké. Egy idő után még a legszebb tokok is elhasználódnak, foltosak, karcosak lesznek, vagy egyszerűen csak teszik a dolgukat, és egy apróbb balesetnél összetörnek a telefon helyett. Pedig egy repedezett, ujjlenyomatos tok nem szép látvány.

Sokan vannak, akik nem is csak egy tokot használnak: futáshoz, sportoláshoz, utazáshoz, üzleti ügyek intézéséhez is más és más tokot tesznek a telefonra. Az egyik vízálló, a másikon akkor is látszik az idő, ha nincs feloldva a képernyő, megint máskor erős védelemre van szükség. Egy plusz tok sosem jön rosszkor.

Telefontok tiniknek

Persze a tokok legfőbb ismerői és váltogatói általában a tindézserek. Ők azok, akiknél egy mintás telefontokkal nem lőhetünk mellé. Lehet, hogy az aktuális hangulatukhoz nem passzol a tok, de ez még nem jelenti azt, hogy két hét múlva ne lenne a kedvencük. Ha egy ízléses darabot választunk nekik, megadjuk a kísérletezés lehetőségét.

A tiniknek érdemes szilikonos, a telefont az eséstől és a víztől is védő, de könnyen tisztítható tokot választani. Ezek azok a darabok, amik simán túlélnek néhány kört az iskolatáska mélyén is, vagy kibírják, ha kulcscsomóval a zsebben hordjuk őket.

Futó tok – a biztatás

A Phonelinestore-nál kapható futó tokok többsége szintén szilikonos, de ezek alkalmasak arra, hogy a telefont a felkarunkra vagy a testünkre rögzítsük. Ezekkel a tokokkal főleg az aktív életet élő barátainknak szerezhetünk sok örömet. Ők szabadon hallgathatják a zenét, fogadhatják a hívásokat anélkül, hogy a telefon akadályozná őket a mozgásban.

Időseknek

Egy elegáns, oldalt nyíló tok az időseknek is remek ajándék. Ők sokszor azért nem merik az okostelefont használni, mert félnek, hogy kárt tesznek a készülékben. Számukra nagy könnyebbséget jelent, ha egy biztonságos, de könnyen kezelhető, ismerős megoldással óvhatják a készüléküket. Egy oldalt nyíló tok tökéletesen alkalmas erre a célra.

Az ütésálló tokok, bár furcsán mutatnak, gyakran szintén nagyon jól jönnek az időseknek. A telefon számukra sokszor a gyerekekkel való kapcsolattartás legfontosabb eszköze. Az okos készülék sok olyan funkciót tartalmazhat, amelyek segítséget adhatnak az ellátásukban. A használat azonban nem egyszerű. A készüléket legnagyobb koncentráció mellett is könnyű leejteni. Egy masszív tok megoldhatja a problémát.

Ha apró, de hasznos karácsonyi ajándékot keresünk, csak típust kell tudnunk ahhoz, hogy egy praktikus telefontokkal örvendeztessük meg a tulajdonost.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!