PR cikk

2020.07.17. 07:10

Kényelmi papucsot mindenhova!

A női kényelmi papucsok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen nemcsak kényelmes viseletet biztosítanak, hanem egyre trendibbek is. Míg korábban egyáltalán nem volt dekoratív az, ami egészséges és kényelmes, addig ma már ez nem törvényszerű.

Trendi és kényelmes

A csinos megjelenés minden nő számára fontos, amibe beletartozik a lábbeli is. Mivel egyáltalán nem kényelmes állandóan magassarkúban járni, így az ember lánya kifejezetten preferálja a lapos cipő választását egy hosszabb sétához. Sőt, ha ez a bizonyos papucs még szellőzik is és egészséges tartást biztosít, akkor nem is szabad tovább keresgélni. De miért is olyan fontos ez?

A lábak egészsége a test minden részének egészsége. Talán nem véletlen, hogy minden tartásbeli probléma a járáshoz vezethető vissza, hiszen a lábunk tartja meg a súlyunkat, így a gerinc terhelése is nagyban függ ettől. Ha jó a cipő, amit hordunk, akkor a tartásunk egyenes és a terhelés egyenletesen oszlik el. Egy kényelmi papucs, aminek a kialakítása teljesen egészséges, nagyban hozzájárul a megfelelő tartáshoz. Egy kényelmetlen és egészségtelen papucs nagy károkat tud okozni a testben, így semmiképp nem javasoljuk, hogy az árat nézzék a minőség rovására. Egy rossz minőségű papucs hosszútávú viselése akár a lábfej eldeformálódását is okozhatja.

A Rieker, a Birkenstock és a Remote papucsok egyáltalán nem kerülnek többe, mint egy éppen divatos szandál, de komfortfokozatban jóval felettük állnak.

Ha jó a minőség

Egy prémium minőségű kényelmi papucs olyan, mintha nem is lenne semmi a lábunkon. Nap elején felvéve kényelmes és könnyű, míg a nap végére sem érezzük nehezebbnek vagy épp kényelmetlennek. Mivel annyira könnyű, hogy szinte észre sem vesszük, így a járás is olyan mintha szárnyalnánk.

Egy jó minőségű lábbelit onnan is fel lehet ismerni, hogy nem csak egészséges, de meglehetősen dekoratív is. Mivel a nők imádják a szépséges papucsokat, így egyáltalán nem mindegy, hogy mibe is bújtatjuk a lábunkat egy egész napos sétára. A fent említett kényelmi papucsok mindegyike kapható elegáns és sportosabb kivitelben is, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő darabot. Sőt, a komfortcipo.hu kényelmi papucsai közül a sarokmagasság alapján is kiválaszthatjuk a számunkra ideálisat.

Nem találta még meg a legjobb cipőt az egésznapos városi sétához? Esetleg bizonytalan? Érdemes alaposan körülnézni, hiszen soha nem lehet tudni, hogy hol és mikor botlunk bele abba a cipőbe, ami megbízható társunk lesz több éven keresztül. A Rieker cipők élettartama kiemelkedő, így biztosan nem foghatunk mellé, ha emellett döntünk.

Birkenstock, Remote vagy Rieker? Mindegy, hiszen a komfortcipo.hu-nál tökéletesen össze tudjuk hasonlítani a legszebb cipőket!

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!