PR cikk

2020.03.02. 11:49

Környezetbarát vászonkép

Mindannyiunknak fontos, hogy kellemes környezetben teljenek a mindennapok.

Otthonunk csinosításáért pedig ma már sok mindent tehetünk. A különféle dizájnos bútorok, a lenyűgöző színű falak, szőnyegek és a különleges faldekorációk mind segítenek abban, hogy otthonunkat még szebbé tudjuk varázsolni. De mi lenne, ha a dekorációnk nem csak szép, de még környezetbarát is lenne? A környezetbarát vászonképekkel ez is lehetséges. Most megmutatjuk, hogy mi az, amit érdemes tudni róluk.

Amit a vászonképekről tudni érdemes

A faldekorációk közül a vászonkép az egyik, amellyel igazán széppé tehetjük otthonunkat. Vászonképet egy nyomtató segítségével lehet készíteni. Manapság rengetegféle nyomtató van, amellyel vásznat lehet nyomtatni, de valójában a működésük megegyezik. Ez pedig nem más, mint hogy a vásznat egy tekercsre tekerik fel, és a nyomtatófej mozog jobbra-balra. Ez által lesz gyönyörű színes a vászon.

Az egyetlen különbség csak a festék fixálódása a vászon felületén, melyre különböző technológiák léteznek. Viszont nem a technológia a fontos, hanem a végeredmény, tehát hogy élénkek és élesek legyenek a nyomatok.

A vászonképek közül vannak montázs képek, mozaik képek és többrészes képek is. Csak a te ízléseden múlik, hogy melyiket választod.

A lemosható vászonkép

A lemosható vászonképek a csodás külsejükön kívül még nagyon előnyösek is. Ugyanis ezek a vászonképek környezetbarát technikával készülnek és általában antiallergének. Ezáltal akár egy kórház, egy óvoda vagy egy iskola falára is felkerülhet lelkiismeretfurdalás nélkül. Továbbá könnyedén lehet tisztítani, lemoshatjuk egy vizes ronggyal, vagy enyhébb tisztítószereket is használhatunk. Attól pedig nem kell félnünk, hogy károsítanák környezetünket. Mindez azt támasztja alá, hogy a lemosható vászonképek rendkívül strapabírók, így évekig gond nélkül díszíthetik lakásodat. Ha te is szeretnél egy lemosható és környezetbarát vászonképet, akkor nézz be a vaszonkep.hu oldalára.

Milyen egy jó vászonkép?

Fontos, hogy legyen szó bármiről, mindig legyen egy egészséges elvárásunk. Ez ne legyen másképp akkor sem, ha például vászonképet szeretnénk rendelni. Összegyűjtöttük, hogy melyek azok a jellemzők, amelyekkel egy kiváló vászonképnek rendelkeznie kell:

  • Nem törik, nem nyúlik a vászon
  • Élénkek a színek, éles a nyomat
  • Valódi fa vakráma keretre feszítik
  • Lemosható nedves szivaccsal
  • Tehát ha vászonkép vásárlásán gondolkodsz, és nem szeretnél mellélőni, mindenképp vedd figyelembe a fenti szempontokat. Így garantáltan elégedett leszel, és az otthonod is lenyűgöző lesz.

     

    (PR cikk)

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!