PR cikk

2020.02.17. 15:35

Limuzin bérlés kisokos

Te is eljátszottál már a gondolattal, hogy milyen jó lenne kibérelni egy limuzint egy órára és kedvedre furikázni a városban? Ha igen, akkor maradj velünk és tudd meg tőlünk, hogy ez ma már nem egy lehetetlen álom!

Ma már nem csak a sztároknak dukál a limuzin

Míg korábban egy limuzinos utazásért ott kellett hagynunk a kölcsönzőben legalább egy havi fizetést, addig ma már ez az ár jócskán lejjebb ment. Szerencsére már nem kell sok tízezer forintot elkölteni egy utazásra, hogy egy örök élményt szerezzünk magunknak. Erre elég kibérelni egy Chrysler 300 C limuzint, ami egy teljesen egyedi és különleges jármű.

Ez a csillogó, arany színű limuzin nem csak a színe és a panorámatető miatt ennyire különleges, hanem azért is, mert a belseje is igen vonzó. A fekete kanapé éles kontrasztban áll a bárpult fehér borításával, ami kifejezetten elegáns összhatást biztosít. Emellett disco floorral is rendelkezik, hogy tökéletes legyen bent a buli. Nagyteljesítményű hifivel és LCD monitorokkal van felszerelve, sőt, ingyen wifi szolgáltatás is elérhető, hogy ki tudd keresni a kedvenc számaidat.

Mivel minden ablaka sötétített, igy kintről nem látnak be, tehát nyugodtan találgathatnak, hogy ki ül a limuzinban. Ha pedig fel akarod fedni magad, akkor állj ki a tetőablakba, és integess minden arra járónak!

Limuzin extra szolgáltatással

Ha a luxus feeling nem lenne elég, akkor jobb, ha tudod, hogy minden bérléshez – már 1 óra esetén is – ajándék hűtött pezsgő jár. Ezt kérésre bármikor kitölti az autó vezetője, hogy a legnagyobb kényelemben bulizhass(atok) hátul. Kell ennél több egy igazán jó party hangulathoz? Igen? Olvass tovább!

Persze jó néhány eseményen elengedhetetlen egy megbízható limuzin léte, mint amilyen egy leány- vagy legénybúcsú vagy épp egy igazán elegáns esküvő. A 8 személyes kiviteltől kezdve egészen a 24 fős limoig minden verzió elérhető, így akkor sem kell kétségbe esni, ha túl nagy a baráti társaság.

Végül pedig jó, ha tudod, hogy aki a PLS Partylimuzinnal érkezik Budapest 2 legnépszerűbb szórakozóhelyére, a Morrison's 2-be vagy épp a LIGET Clubba, azoknak a belépés ingyenes. Sőt, hogy igazi VIP vendégnek érezzék magukat, még egy welcome shot is várja a pultnál az összes érkezőt.

Ugye, hogy milyen érdekes és izgalmas lehet egy limuzinos utazás? Minden kényelem és luxus adott egy kellemes városnézéshez, partyjárathoz vagy épp esküvői menethez.

Ha felkeltette cikkünk az érdeklődésed és az elegáns miliő utáni vágyadat, ne habozz, keresd a PLS Partylimuzint és bérelj egy limot mielőbb! Ne felejtsd el meghívni a haverokat is, hiszen ilyen alkalom nem minden nap van.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!