Technológia

2019.10.02. 12:00

Megváltoztak napjainkra az irodai munkavégzés körülményei

A technológia fejlődése gyökeres változásokat hozott az irodai munkavégzés körülményein, ami korábban elképzelhetetlen lehetőségeket tartogat.

Növeljük a hatékonyságot – nyilatkozza a szakember. Mint mondja, az általuk kínált informatikai megoldások újfajta üzleti lehetőséget kínálnak az üzleti hatékonyság növelésére.

Minden vállalkozás teljesítménye növelhető, ha megfelelő informatikát szakértelemmel párosítunk. Az Informatikai megoldások folyamatosan változnak és fejlődnek, újfajta üzleti lehetőséget kínálva a piac és a portfólió fejlesztésére és az üzleti hatékonyság növelésére, ezáltal a költségek optimalizációjára és bevételek növelésére. Azok a cégek lehetnek sikeresek, akik a jobb technológiát ki tudják használni és be tudják építeni az üzletmenetükbe, így hatékonyabbá, és megbízhatóbbá téve azt.

Minden folyamatban a társa lehet!

Akár irodában, akár útközben dolgozol, kategóriájukban a legjobb hatékonyságnövelő eszközök nagy választékát használhatod. Office-alkalmazások (mindig a legújabb verziói) segítik a valós idejű létrehozást, szerkesztést és megosztást PC/Mac gépen, iOS, Android™ vagy Windows rendszerű eszközön bárkivel. Az Office 365 csomagok nagyon jól támogatják a csoportmunkát és számos olyan lehetőséget kínálnak amelyek megkönnyítik a mindennapos munkavégzést, úgy mint az 1TB felhős tárhely vagy a rugalmas munkacsoport alkalmazás, a Teams.

Gyakran felmerülő kérdés lehet, hogy de miért is jó ez nekem?

Rengeteg választ tudunk erre adni:

  • Nincsenek több százezres vagy milliós beruházások, majd a három évente újra és újra felmerülő költségek.
  • A legfrissebb szoftvereket használhatod és bármikor bővíthető vagy csökkenthető a kollégák számának alakulása szerint. Nincs Céghez kötve a licencelés sem, ami Magyarországon igen szigorú szabályok alá esik.
  • Mindig 99,9%-os, pénzügyileg is garantált rendelkezésre állást tudhatsz magad mögött. Bármikor bárhonnan elérheted a levelezésed és a szolgáltatásokat – csak egy webes felület szükséges. Megszűnik a géphez kötöttség.
  • Teljes vállalati struktúrádban telepítheted és felügyelheted az Office 365-öt informatikai szakértelem nélkül. Percek alatt felvehetsz és eltávolíthatsz felhasználókat.
  • 50 GB-os óriás email fiókokat használhatsz. Nem kell attól tartanod, hogy megtelik a levelező tárhely! Természetesen több fiókot is tudsz csatolni hozzá, legyen szó információról vagy számlázási email címről! Céges naptáradban pedig találkozókat tudsz szervezni.
  • Csak természetes személyeket szükséges licenszelni, a penzugy@ info@ és egyéb csoportos email címeket korlátozás nélkül létre lehet hozni.
  • 1 TB OneDrive megosztási felület kapsz a céges dokumentumaidnak, ahol megoszthatsz és szerkeszthetsz különböző projecteket kollégáiddal!
  • Nem jár le, nem kell árajánlatot kérni, és minden évben beszerezni. Ez egy folyamatos szolgáltatás, igénybe vétel, amelyet mint költség, azonnal elszámolhatsz.
  • Fontos, hogy előre kell fizetni, és amennyiben változás (bővítés, csökkentés, lemondás) történik időarányosan (nap alapú elszámolás) visszafizetjük a fel nem használt időszakot!
  • Az IT-ra lehetőségként építeni akaró cégek visznek előre mindannyiunkat.

    - Az innovatív cégek terveiket szeretnék gyorsan kipróbálni és megvalósítani: a Lansoft által kínált rugalmas, használat alapú üzleti modellek segítségével mindent el lehet kezdeni kicsiben, magyar KKV-k számára is megfizethető árazással, és ha tetszik, akkor ki lehet terjeszteni. Ezt hívjuk alkalmazkodóképes informatikának – nyilatkozta ifj. Varga László, a Lansoft Kft. cloud megoldásokért és marketing területért felelős munkatársa.

    Az Office 365 egy felhőalapú előfizetős szolgáltatás, amely a mai munkastílusnak megfelelő legjobb eszközöket gyűjti össze. A kategóriájukban a legjobb appokat (például Excel és Outlook) a OneDrive-hoz és a Microsoft Teamshez hasonló, hatékony felhőszolgáltatásokkal párosítva az Office 365 korlátlan lehetőségeket biztosít a tartalmak létrehozására és megosztására, bármilyen eszközről is van szó.

    - Segítünk a bevezetésben! – mondja a szakember. - Tudj meg többet az cloud.lansoft.hu oldalon!

    *** Lansoft – Ilyen egyszerű! ***

    (PR cikk)

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!