Szponzorált tartalom

2020.08.27. 12:18

Nyárvégi nosztalgiavonatozásra várja utasait a Zsuzsi vasút

Csupa élmény, tábori közeg, természetjárás, sportos életmód, mindez így egybefonva adja a cserkészélet szépségét, amely célja, hogy a gyermekek és fiatalok aktív és természetszerető életet éljenek, illetve talpraesett és elkötelezett felnőttekké váljanak.

A „cserkészkedés” helyszínéül a hármashegyaljai pihenőerdő szolgál, a maga gyönyörű erdei környezetével. A Magyar Cserkészszövetség és a 43. Főnix Cserkészcsapat, egy rendhagyó cserkésznapra várja a kikapcsolódásra, pihenésre vágyó családokat augusztus 29-én, 10 és 15.30 óra között. A szervezők egyedi cserkészmódszertanra épülő kézműves foglalkozásokkal készülnek, amely fő célja, hogy a gyerekek és a családok betekintést nyerjenek a cserkészet rejtelmeibe, ezáltal ízelítőt kapjanak abból, mit is csinál valójában egy cserkész.

A cserkészek többek közt kitűző készítéssel, textilzsák díszítéssel, jegyzetfüzet nyomdázással és karkötő készítéssel is készülnek, mindemellett akadályversenyt is szerveznek, ahol a fiatalok kipróbálhatják rátermettségüket és megmérkőzhetnek egymással, míg a tájékozódási képességeiket egy különleges labirintus segítségével tesztelhetik a kedves érdeklődők.

Rendkívüli menetrend:

Debrecen – Fatelep állomásról, Ruyter utca 1. sz. indulóállomás:

8.30; 11.15; 14.15.

Visszaindulás Hármashegyaljáról:

10.00; 13.00; 16.00.

Debrecen – Fatelep állomásról, Ruyter utca 1. sz. indulóállomás:

a Zsuzsi gőzmozdony 10 órakor indul.

A gőzmozdony visszaindulása Hármashegyaljáról 13:15-kor.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!