#DaniellaChallenge

2020.05.19. 15:02

Önkéntes kihívásra buzdítanak a közösségi médiában

A Daniella Villamosság társadalmi célú kampánnyal szeretné felhívni a figyelmet az összefogás és az összetartás jelentőségére. Legyünk részese a #DaniellaChallenge kihívásnak!

A Daniella Kereskedelmi Kft., amely családi tulajdonban lévő vállalkozás és villamossági anyagok kis- és nagykeresdelmével foglalkozik, már megtette az első lépést, hiszen több mint egy millió forint értékben adományozott villamossági karbantartási anyagokat az Országos Mentőszolgálat számára. A közel harminc éves múlttal és 300 munkatárssal rendelkező piacvezető vállalkozás ezzel egy időben pedig közösségi kampányt indított a médiában, melyet kihívás formájában tettek közé a Daniella Villamosság hivatalos közösségi oldalain.

Némi vidámság a mindennapokban

Napjainkban a közösségi médiában számos challeng-el, azaz kihívással találkozhatunk, melyek a COVID19 vírus kapcsán kialakult járványhelyzetben kényszerűen otthon töltött napokba biztosan csempésznek némi jókedvet. Emellett pedig hozzájárulnak ahhoz, hogy belássuk mekkora erő is rejlik egy közösségi megmozdulás mögött, amely segít leküzdeni a mindennapi kihívásokat és akadályokat. Együtt könnyebb!

Hogyan tudunk részt venni?

Akinek lehetősége van rá és teheti, segítsen ott, ahol napjainkban annak leginkább szükségét látja, természetesen a megfelelő egészségügyi és biztonsági előírások

betartása mellett. Legyen az a kialakult helyzetben fokozott terhelés alatt dolgozó társaink, a folyamatos ellátásunkért most is a frontvonalban dolgozók, vagy a leginkább veszélyeztetett korban lévő honfitársaink számára nyújtott apró hozzájárulás, segítségnyújtás, biztató üzenet. Örökítse meg ezt egy fotóval, melyet a közösségi médiában tesz közzé, használva a #DaniellaChallenge és/vagy a #Daniellakihívás hashtaget. Emellett az „önkéntes jótevő” kihívhatja ismerőseit, barátait, így megosztva a kihívás üzenetét.

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra, és ha teheted, segíts Te is ott, ahol szükségét látod! Elég egy apróság!

Tekintsd meg a Daniella Kft. saját videóját, melyben megtudhatod, miért lehet fontos, hogy te is részt vegyél a közösségi kihívásukban!

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!