PR cikk

2019.08.01. 15:45

Pannon Transfer – Egy, aki mindenkit visz

Mi lenne, ha az idei nyaralás felszabadító gondolatát nem oszlatnák el az indulás előtti örök problémák?

Késő éjszaka vagy kora hajnalban induló repülőgépjárat, sok és nehéz bőrönd és még a nagymama is a családdal nyaral? A reptérre való kijutás egy kész hadműveletnek tűnik, amihez tömegközlekedés, kényelmetlen baráti segítségkérés vagy költséges parkolójegy is társul?

Ne aggódjon, megvan a megoldás!

A Pannon Transfer, mint a Debrecen International Airport kizárólagos transzferszolgáltatója vadonatúj gépjárműparkjával, tágas csomagterével, vezetéstechnikailag képzett gépjárművezetőkkel, ingyenes WIFI hozzáféréssel a velünk utazók kényelmét hivatott szolgálni.

Klasszikus reptéri transzfer szolgáltatásunk, valamint személyszállítási flottánk elsősorban a Tiszántúli régióban, legfőképpen Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc területén belül elérhető, de kiemelt desztinációként tekintünk a Budapest Liszt Ferenc Repülőtérre is. Járataink célirányosan közlekednek Kassa, Nagyvárad, valamint Szatmárnémeti felé is.

Többnyelvű online foglalási rendszerünk valós idejű információkat, árakat és foglaltsági adatokat kínál az utasoknak, ami segíti őket abban, hogy egyszerűen, néhány kattintással megtalálják, és azonnal lefoglalják a számukra megfelelő reptéri transzferjáratot, amely kényelmes háztól-házig szolgáltatást kínál.

Válassza a Pannon Transfert és kezdje a jól megérdemelt pihenését már a lakása ajtajától kezdve!

Telefonszám: +36 30 153 4190

(PR cikk)

 

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!