PR cikk

2020.01.17. 10:35

Salátát salátával

Ha te is igazi “nyúlnak” minősülsz a zöldségfogyasztás területén, az egyáltalán nem meglepő, hiszen amellett, hogy egészségesek, ma már nagyon kellemes saláta összeállításokkal is találkozhatunk.

A legtöbb ember nehezen leli meg azt a helyet, ahol mindenféle igényét kielégítik a saláták területén, plusz valamilyen különleges élményben is része lehet. Most elkalauzollak egy olyan helyre, amely igazi salátaparadicsom lehet számodra!

Történelmi székhely

A Szeged szívében elhelyezkedő Kárász-ház immár több mint 170 éves, és tipikusan olyan megjelenéssel rendelkezik, amelynek köszönhetően első látásra lenyűgözi a látogatókat. Már maga az épülettörténet, illetve a kultúrával történő átitatottsága is felemelő.

Mit szólnál, ha olyan üzletben ücsörögnél, amelynek szomszédságában, pontosabban a bejárat feletti részlegén történt meg a nagy beszéd Kossuth Lajos által, mintegy 60.000 ember előtt. Vagy megemlíthető Ferenc József és elragadó feleségének 1857-es látogatása is, akik éppen a Kárász-házban szálltak meg, Kárász Benjamin vendégeként. Hát nem pazar?

Szóval egy olyan üzlet, amely rendkívül érdekes és értékes emberekkel került már kapcsolatba, talán méltán nyeri el a Te bizalmad is. Ha így van, Sissihez hasonlóan neked sem kellene kihagynod!

Zöld levelek, Zöldlevelecske

Hogyan képzelsz el egy ideális salátabárt? Mit szólnál egy 100 nm-es, kihagyhatatlan gasztronómiai élményt nyújtó, egészségtudatos közösséghez? A finomabbnál finomabb zöld levelecskék között a legnagyobb különlegességek kaphatóak, ráadásul mindezek elérhető áron. A saláta nemcsak egy köret, igenis jól lehet vele lakni, és az egyik leglényegesebb ételfajta, ami a tudatos táplálkozás irányába terelheti az embereket!

Nos, vannak még kételyeid? Ha igen, akkor a Zöldlevelecske Salátaműhely kiadós salátái láttán neked is összefolyik majd a nyál a szádban, és biztosan elszállnak a kétkedő gondolataid!

Bababarát salátázás

Azért valljuk be, a legtöbb kifinomult salátabárban, habár elbűvölően festenek a modern bútorok és berendezések, elég kevés figyelmet fordítanak a kismamák kényelmére. Pedig ki ne étkezne egészségesebben, mint egy szíve alatt új apró életet hordozó anyuka? Vagy ott vannak a mozgáskorlátozottak! Láttál már nekik megfelelően kialakított salátabárt? Ha még nem, akkor most megleptelek! A saláták “paradicsomában” bizony rájuk is gondoltak!

Az anyukák nyugodtan és kényelemben tisztába tehetik babájukat, sőt szoptatni is tudnak! Továbbá, hála a rugalmas kialakításnak, a mozgáskorlátozottak is könnyen bejuthatnak.

Ne aggódj, sorban állni sem muszáj! Na jó, ezzel sajnos számolni kell, leginkább 12-13 és 18 óra környékén. Ha elkerülnéd a várakozást, akkor add le online vagy telefonon a rendelést, s mire megérkezel, kész is lesz a kedvenc salátád, a megadott időpontra!

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!