PR cikk

2019.07.18. 15:11

Segítség, a telefonom klinikai eset!

Napokból hetek, hetekből hónapok és hónapokból évek lesznek. Ezt minden telefon megsínyli. Karban kell tartani! Nincs az a technika, amely előbb-utóbb ne szorulna valamilyen módon klinikai kezelésre!

De mik azok a szempontok, ami alapján telefon szervizt választanál? Hol hagynád ott szívesen készüléked? Ne mondj semmit! A lentebb lévő lista egyértelműen segítő kezet nyújt ebben.

Hurry up!

Léteznek még olyan szervizek, ahol azonnali diagnózist állítanak fel. Ilyen például a Huawei Klinika is.

A rohanó világban az emberek nagy részének szinte nélkülözhetetlen készüléke a telefon. Szükséges a munkában, a családi kapcsolattartásban, és igen, valljuk be, néhányan egyenesen függünk tőle, kiteszi életünk mindennapjait. Éppen ezért a klinika egyik fő működési elve, hogy azonnal ellássák a betegeket! Azonnal? Kérdezheted te. Ha azt mondanám, 15 és 20 percen belül megoldást találnak gondodra, hidd el, kicsit sem túlzok. Ne érts félre! A gyors munka nem egyenlő a hanyagsággal!

Manapság nehéz megfelelő szakembereket találni, hiszen oly ritkák, akár a fehér holló. A Huawei Klinika ennek okán megmaradt a maga családias létszámában. A három tulajdonos maguk intézkednek ügyedben, és szívükön viselik sorsod!

Beszerzés? Náluk ez a dolgok gyökere. Ebben sincs lazsálás! Nem bíbelődnek távol-keleti beszállítókkal, kizárólag hivatalosan ellenőrzött, magyar forrásból rendelnek, hogy pillanatok alatt előkerüljön az optimális alkatrész a Huawei telefonodba.

“Dark side”?

Sajnos a jó hírek általában együtt járnak a rosszakkal! Az igazság az, hogy találhatsz ennél a telefon klinikánál sokkal olcsóbbat is! Őszinte leszek. Talán nem a legolcsóbbak, de reális árakon dolgoznak. Dehát mit is vártunk? Hiszen nem az Aliexpress-ről rendelnek, hanem magyar nagykereskedőktől.

Ez nem YouTube szerviz, itt szakszerű elektroműszerészi munka folyik! Ráadásul nem kell órákat várnod a javításra! Nyilván az árak megfelelnek a magyar piaci elvárásoknak, viszont az 1-2 ezer forintos harcokat, köszönik szépen, átengedik másnak!

Miért? Kérdezheted. A precizitás, a gyorsaság és a hosszú garancia néha kivitelezhetetlen olcsón. Kivitelezhetetlen, ha mindez hiteles, és nem csak szavakkal dobálóznak! A garancia is természetes szolgáltatás, hiszen itt TE vagy az első! Örülnek, ha segíthetnek. Bizonyítékként szolgál erre, a 6 év óta üresen álló panaszkönyv!

Nem tudom, te hogy írnád le cégüket. Bizonyára ők az szeretnék hallani, amit gondolsz, ami belülről jön, és nem azt, ami kívül van. Szóval nem az az érdem, ha olcsónak titulálnak valamit, hanem az, ha azt mondják:”ez tényleg értékes”.

Nekem csak három L: Legjobb, legkorrektebb, leggyorsabb! És neked?

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!